Bli medlem i Kristiansund Ballklubb

Som medlem i KBK får du en rekke fordeler og støtter klubben i ditt hjerte

Kristiansund Ballklubb tilbyr et medlemsprogram med eksklusive fordeler!

For å melde deg inn i Kristiansund Ballklubb kan du registrere deg på Min Idrett https://minidrett.nif.no/

Her finner du linken «Ny bruker» øverst til høyre. Fyll ut rubrikkene og følg instruksjonen. Vi vil da få beskjed om at du har meldt deg inn. Du velger selv om du vil betale via sidene på Min Idrett eller om du vil benytte deg av faktura med kontingent som vi sender deg. Du vil også finne ditt medlemskort på Min Idrett.

Det er også mulig å melde seg inn i klubben ved å sende en e-post til medlem@kristiansundbk.no.

Pris for medlemskap er kr 400,- per år.

Du må oppgi dette i eposten:

Navn:

Fødselsdato:

E-post:

Telefon:

Adresse:

Postnummer:

Poststed:

Medlemskapet vil fornyes automatisk hvert år. For å melde deg av sender du en mail til samme e-post.

Medlemsfordeler 2018

MedlemBilde

Medlemmer kan stille til valg og velges inn til verv i klubben, og har møte- og stemmerett på klubbens årsmøte (gjelder medlemmer over 18 år, gjelder ikke ansatte i lønnede stillinger i klubben)