Bli medlem i Kristiansund Ballklubb

Som medlem i KBK får du en rekke fordeler og støtter klubben i ditt hjerte

Kristiansund Ballklubb tilbyr et medlemsprogram med eksklusive fordeler!

For å melde deg inn i Kristiansund Ballklubb sender du en epost til medlem@kristiansundbk.no. Her oppgir du navn, fødselsdato, epost, telefonnummer og adresse. Deretter vil du motta en faktura på 400,-. Medlemskapet vil fornyes automatisk hvert år. For å melde seg av sender du en mail til samme epost.

Medlemsfordeler 2017

• 20% rabatt i klubbens supportershop på Kristiansund Stadion
  • 20% rabatt på Umbro-produkter og alle fotballsko hos G-sport Kristiansund
  • Prioritet ved fordeling av billetter som klubben mottar til Norges Fotballforbund sine arrangementer
  • Medlemmer kan stille til valg og velges inn til verv i klubben, og har møte- og stemmerett på klubbens årsmøte (gjelder medlemmer over 18 år, gjelder ikke ansatte i lønnede stillinger i klubben)

Fordelskortet til G-Sport på mobil

Når du registrer deg som medlem i KBK får du mulighet til å registrere medlemskortet ditt digtalt på din mobil. Dette gir deg det samme tilbudet som nevnt ovenfor, -20% på alt av Umbro-produkter og -20% på alle fotballsko uavhengig av merke.

For å registrere deg fyller du ut alle feltene, og du vil da motta en SMS på mobilen med en ny link til fordelskortet etter at betaling er registrert. Fordelskortet kan også lagres på skrivebordet på mobilen.