Historisk kamp

Årets første kamp, og i tillegg KBK Kvinners aller første kamp i historien, ble spilt 22. januar mot Langfjorden, i kvalifisering til NM i J19-klassen.

I NM har KBK Kvinner meldt seg på i J19, da vi i vår unge stall har så å så alle i troppen spilleberettiget i denne klassen. Tross i jentenes unge alder og svært korte tid sammen som lag, ble denne første kampen en fantastisk opplevelse på alle måter!

Med flotte rammer og masse gjestfrihet fra Langfjorden, et kobbel med heiagjeng som ble med fra Nordmøre, topp motiverte jenter og temmelig friskt vintervær, ble dette flotte rammer for en god kamp. Etter noen minutter i starten av kampen hvor våre jenter så ut til å ha litt mye nerver, ble resten av kampen en imponerende forestilling som endte i seier 3-0 til KBK. 

Kort oppsummert synes apparatet rundt laget at kampen allerede viser mye av kvalitetene som ligger i denne troppen. Med mye hardt arbeid utover våren kan denne gjengen forhåpentligvis bite godt fra seg mot mange. Godt å være i gang!

Annonse fra Eliteserien: