NEAS Akademiet: nå også for jenter!

NEAS har lenge vært en av KBKs viktigste støttespillere ved å være sponsor for NEAS Akademiet, nå utvides engasjementet også til å gjelde jentene! NEAS Akademiet har vært essensielt i det viktige utviklingsarbeidet som er gjort på guttesiden gjennom mange år, og som man nå virkelig ser resultatene av – både i KBK senior, for enkeltspillere og for breddeklubbene.

NEAS har lenge signalisert at de også vil ønske en utvidet satsing på jentene velkommen, og stod klare for å utvide sitt engasjement når klubben nå rigger seg for å gi et tilbud til damer og jenter i 2020-sesongen! Utviklingsarbeid over tid gjennom NEAS Akademiet vil være en viktig suksessfaktor for at KBK Kvinner skal lykkes som et langsiktig prosjekt. KBK Kvinner og NEAS Akademiet er veldig glade for at NEAS nå utvider sitt engasjement slik at vi kan gi et akademitilbud også til jentene. 

NEAS er hovedsponsor for alle tiltakene i akademiet for jenter opp til 15 år, i tillegg er de logosponsor på damedraktene på lik linje med gutta: NEAS skal selvfølgelig vises på alle strømper i hele klubben! 

Samarbeidsavtalen ble markert på stadion ved å møte TK til intervju, 31.januar. På bildet over: Utviklingsleder Leonard Totev (NEAS Akademiet), Ole Johnny Rugset og Bård Munkhaug fra NEAS, hovedtrener Johnny Bach for KBK Kvinner og NEAS Akademiets J15-gruppe, og spillerne Pernille Naalsund og Sissel Drosg.

Artikkelen fra Tidens Krav kan leses her.


Tiltak i NEAS Akademiet våren 2020: 

J13 NEAS Akademiet:
NEAS Akademiet overtar kretsens bylagsgruppe f.o.m. februar. Trenere for gruppa vil være Fredrik Kleivli og Håvard Haugen. Disse jentene starter med treningstiltak 14. februar, og det er planlagt foreløpig 8 treningstiltak og 2 turneringer før sommeren. 

J15 NEAS Akademiet:
NEAS Akademiet etablerer J15-treningsgruppe i februar, og det er i samråd med kretsen tatt ut spillerne til de 4 første innledende kartleggingsøktene. I etterkant av siste økt foretar vi et uttak. Hovedtrener for gruppa er Johnny Bach.

Oppstart for 2008-gruppa blir høsten 2020.

Annonse fra Obos-ligaen: