KBK på klubbesøk

NEAS Akademiet har i uke 46-51 vært på klubbesøk rundt omkring på Nordmøre og trent 490 barn og unge

Vanligvis på denne tida av året er vi i full sving i akademiet med ukentlige treningsgrupper og bylag for gutter og jenter. Etter at NFF gjennom landslagsskolen satt all aktivitet på pause i starten av november ble det dessverre heller ingen sonetreninger eller bylagsserie.

Til tross for at de fleste i staben på KBK G19, G16 og KBK Kvinner har hatt vanlige treningsuker, har alle sammen i trenerteamet stått på ekstra i november og desember for å treffe så mange trenere og spillere i barne- og ungdomsfotballen som mulig. I tillegg har trenerne i NEAS Akademiet 11-13 år selvsagt vært sentral i disse besøkene.

I denne omgang har vi primært konsentrert oss årskullene 2007-2010 som i 2020-2021 er tilknyttet NEAS Akademiet. Det har likevel blitt gjennomført økter for både gutter og jenter som er eldre enn 13 år da klubbene er ulikt organisert i sine treningsgrupper.

Formålet med disse klubbesøkene har vært å gi trenere og spillere gode tips og råd i treningshverdagen for sine aldersgrupper. Øvelsene har vært variert med en fin blanding av lek, konkurranse, teknikk, koordinasjon og samarbeid. Det viktigste budskapet har vært: FOTBALL ER GØY!

Besøkene har blitt svært godt mottatt av klubbene hvor trenere har fått nye impulser, utvidet øvelsesbanken samt at spillerne har fått en ekstra oppmerksomhet og motivasjon på tampen av sesongen.

Totalt har vi sendt trenerne våre på 33 ulike klubbesøk i Kristiansund, Averøy, Tingvoll, Aure, Sunndal og Surnadal kommune. Vi har trent hele 490 barn og unge på disse ukene og det har vært en særdeles kjekk erfaring. Vi har planer om flere tiltak neste år og gleder oss til dette! 

Det viktigste budskapet har vært: FOTBALL ER GØY!

— Leo Totev, Utviklingsleder KBK

En stor takk rettes til alle klubber på Nordmøre for sesongen 2020. Vi ønsker dere en god jul og et riktig godt nytt år!

Trenere som har deltatt på klubbesøkene: Eirik Ranheim, Ola Bø Nyland, Lars Helge Høvik, Steinar Veiset, Anders Særvold, Eirik Andersen, Espen Næss, Ole Bævre, Fredrik Kleivli, Håvard Haugen, Johnny Bach, Anne Lise Olsen, Ole Gunnar Astad og Leo Totev.

#KBK #Lagetforlidenskap

Annonse fra Obos-ligaen: