0 poeng etter 1 runde.

Det er godt å være i gang med Eliteserien igjen. Synd vi ikke tar med noen poeng hjem over fjellet men det kommer raskt flere muligheter.

Første omgang

Vi er i gang igjen! Endelig er Eliteserien tilbake og som vi har lengtet! Kampen starter og det er trykk og intenst fra første spark på kula. KBK starter tøft og er rett i strupen på Molde. Det startet intenst men intensiteten faller litt utover i omgangen.

Molde får et diskutabelt straffespark men Ohi setter ballen langt over mål. Etterfulgt kommer et frispark men Sean McDermott er med på notene og redder på strålende vis.

Molde tar ledelsen 1-0. Ulland Andersen setter ballen hardt i nettet etter fint spill på KBKs venstre side.

KBK kommer på en fin kontring, Bendik Bye er sist på ballen men innlegget er ørlite for langt og det blir vanskelig å styre ballen i mål.

Redning på strek av Dan Peter Ulvestad! Kapteinen står akkurat der han skal stå og hindrer at Molde øker ledelsen. Men det holder ikke lenge. Brynhildsen plasser ballen i lengste fra omtrent 18 meter. 2-0 til pause.

Andre omgang

KBK bytter 2 stk. i pausen, Snorre Strand Nilsen og Binni Willumsson kommer inn for Erlend Siversten og Flamur Kastrati. Etter 60 min kommer Olaus Skarsem og Pemi Faris inn for Sander Kartum og Torgil Gjertsen.

Det er mange bytter og kjekt å se nye og gamle KBKspillere i aksjon. KBK har bedre tendenser i denne omgangen men målene lar vente på seg.

68 min og KBK kommer til en farlig mulighet men det er det som skjer i Moldes påfølgende kontring som er enda farligere. Alene med Sean McDermott går ballen i stolpen og returen settes like utenfor fra ca 5 meter.

Olaus Skarsem snapper ballen etter at MFK slår en kort 5meter. Der får vi en kjempe mulighet men ballen går i keeper.

Det kommer flere endringer, Michelsen bytter ut Coly og setter inn Pål Erik Ulvestad. Dvs. at Hopmark går ned i forsvar.

Molde får ett mål annullert for offside, kan ta med oss en god redning av Sean i forkant av den, ellers er det ikke mer å melde fra oppgjøret på Aker Stadion.