2. gjennomkjøring vel gjennomført

En målrik og underholdene treningskamp mot Træff. Kampen ender 4-3, mange av våre KBK gutter får viktige kamp-minutter og kamptrening i oppkjøringen.

Vi starter kampen med følgende 11: Sæther, Coly, Williamsen, Jarl, Strand Nilsen, Annan, Kartum, Ceïde, Bruseth, Willumsson og Weidel.

I første omgang viser Kartum klasse ved to anledninger og Willumsson ved en anledning. Vi slipper også inn et mål i første omgang. Pauseresultatet ble dermed 3-1.

I andre omgang starter: McDermott, Williamsen, Sæthre, Aalberg, Sivertsen, Annan, Gjertsen, Ceïde, Bruseth, Rakneberg og Alvheim.

2. omgang byr på mange KBK-sjanser, skudd i stolpen og fine kombinasjoner. Rakneberg putter seiersmålet i sluttminuttene. En morsom og spennende kamp å følge med på i iskulda. Sluttresultat: 4-3.