Amin Askar forlenger ut 2022

Amin Askar og KBK forlenger kontrakten som varer til og med 2022.

- Det er fantastisk at Amin bestemte seg for å bli med videre. Han er helproff og er en kvalitetssetter som alltid går foran og tråkker opp løypa til de unge og framadstormende spillerne våre. Han har lang erfaring og mange spilte kamper på høyt nivå. Samlet er dette svært viktig for oss i KBK nå som vi har som målsetting å henge med i toppen av Eliteseien videre, sier en svært fornøyd Christian Michelsen, hovedtrener i Kristiansund Ballklubb.

Familien flytter til Kristiansund
- Jeg har blitt veldig glad i klubben og folket rundt, så dette er en gledesdag for meg. Familien kommer til Kristiansund så fort det lar seg gjøre, og de vil også bo her nå. Uten dem boende i Kristiansund hadde det ikke vært mulig å blitt her videre. Så dette blir blir gøy, rett og slett helt perfekt, sier en glad og lettet Amin Askar.

I tillegg til å se fram til familen er samlet i Kristiansund, ser Amin veldig frem til 2021- sesongen.

- Personlig ønsker jeg at vi kan gjenskape nok en god sesong. Vi fikk en fin 5. plass i fjor, og for min egen del var jeg frisk og fin i fjor, sier Amin som spilte 28 av 30 kamper i 2020-sesongen.

Byen og klubben har vært en fantastisk opplevelse for Amin så langt, til tross for pandemien.

Varmen fra klubben og vakre Nordmøre
- Jeg har møtt mange fine folk rundt omkring, og naturen er mye vakrere enn der jeg er i fra. Dessuten er jeg utrolig stolt og ydmyk med tanke på varmen klubben viser meg og ønsket om at jeg skulle forsette var så sterkt. Nå ser jeg bare frem til familien er her, da blir alt enda bedre - om mulig, avslutter Amin.

Vi er svært glad for forlengelsen og gleder oss stort over at familien Askar vil bo i Kristiansund de neste åra. Hjertelig velkommen!

 

#KBK #Lagetforlidenskap

 

Annonse fra Eliteserien: