Anny storkoser seg på fotballpub på Bergan

Anny Bjerkestand har et stort hjerte for KBK og gledet seg over å treffe Kjetil Thorsen på fotballpuben på Bergan.


Hver uke møtes beboere, pårørende og ansatte på Bergan sykehjem og omsorgsboliger til aktiviteter og hyggelig samvær. Denne uka var det fotballpub med KBK i fokus og god stemning.

Storstua på Bergan er fylt opp med beboere og pårørende som synger med på Floa som flør mens bildene fra stadion bølger over storskjermen. Vegger og bord er pyntet med KBK-draker, flagg og skjerf, mens personalet serverer godsaker ved bordene.

- Dette er et kjempebra tilbud både for mannen min og meg. Vi er er hver uke det er aktiviteter, forteller Vigdis og Kjell Arne Hasselø. Aktivitetene varierer fra uke til uke, alt fra bowling til andakt med sangstund, og hver gang med bevartning. Noen ganger inviteres det til storsamling med trubadur på scenen, loddsalg, allsang og dans.

Kjell Arne og Vigdis Hasselø er veldig glad for fotballpuben og alle aktivitetene på Bergan sykehjem og omsorgsboliger.
Kjell Arne og Vigdis Hasselø er veldig glad for fotballpuben og alle aktivitetene på Bergan sykehjem og omsorgsboliger.

Gjennom sesongen inviteres det til fotballpub med visning av KBK-kamper, sanger og intervju. Denne gangen er daglig leder Kjetil Thorsen på besøk. Han deler ut capser og slår av en prat med dagens pubgjester.

- I dag skal vi skal vi se interjvu med KBK-trener Amund Skiri, og vi skal synge med på mange fine KBK-sanger, forteller aktivitør Torill Alstad og leder an i allsangen. Imens brer det seg deilig duft av nystekt chips, for på kjøkkenet lager kokk Liv Aandahl og frivillig fra Røde Kors, Birgit Flatsetøy snacks for alle pubgjestene. Og i glassene serveres det bobler, øl, vin og avslutter med kaffe og likør.

Hvem vet, kanskje trubadur Amund Skiri dukker opp på neste fotballpub-treff.

#KBK #Lagetforlidenskap
 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: