Årets første KBK-seier

To mål av Oskar Siira Sivertsen sørget for at KBK slo Ranheim i fredagens treningskamp.

Det ble en jevn kamp mellom Kristiansund og Ranheim i den første treningskampen på Nordmøre stadion i 2024. Det var likevel KBK som skapte de beste sjansene og vant 2-1 på hjemmebane.

Amund Skiri startet med Lansing i mål, Sjåtil, Olsen, Williamsen og Rakneberg i forsvar, Jarl, Isaksen og Alte på midten og Haugen, Sivertsen og Willumsson helt framme.

KBK-gutta klare til kamp.

Sivertsen mye involvert

KBK kom til en god sjanse helt i starten av kampen, da Oskar Siira Sivertsen kom seg til innlegg fra venstrekanten. Inne foran mål ventet Brynjolfur Willumsson, som ikke kom til avslutning.

Sivertsen var frisk, og det var han som sørget for kampens første mål. Denne gangen vendte han innover fra sin venstrekant og fyrte av mot mål. Ballen skiftet retning i en Ranheim-spiller, noe som gjorde at keeper Simen Nilsen var sjanseløs. 1-0 til KBK.

Oskar Siira Sivertsen setter inn 1-0 for KBK.

Ranheim klarte ved mange anledninger å spille seg ut bakfra i førsteomgangen, til tross for at KBK forsøkte å presse høyt. Dermed fikk ikke KBK framprovosert så mange feil fra gjestene.

Willumsson fikk omgangens siste sjanse, da han dro seg innover i feltet, men avslutningen gikk utenfor.

Jevn kamp

KBK startet godt i andre omgang, og etter sju minutter spilte Willumsson fri Sivertsen. Kantspilleren mottok ballen til venstre inne i Ranheims 16-meter, la den over på høyrefoten og skrudde inn 2-0 til KBK.

Utover i omgangen var det fortsatt jevnt i banespillet, og KBK skapte et par muligheter til som kunne endt med scoring.

Ruben Alte spilte mot gamle lagkamerater etter overgangen fra Ranheim til KBK.

Deretter var det Ranheim sin tur. Først gikk en avslutning i tverrliggeren, og ikke lenge etter kom Ranheim på en overgang da KBK mistet ballen på midtbanen. Lasse Qvigstad driblet seg gjennom et KBK-forsvar på retur, og reduserte for trondhjemmerne på et godt plassert skudd nede i hjørnet.

Det ble ikke flere mål, og dermed endte det med KBK-seier i årets første hjemmekamp.

Haakon Haugen fikk på ny tillit fra start.
Jesper Strand Isaksen startet i den ene indreløperrollen.