Benjamin Stokke er klar for KBK

Stokke har signert en kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen, og er tilbake i KBK-drakta.

Benjamin kom første gang til KBK foran debutsesongen i Eliteserien i 2017, etter et vellykket opphold i Levanger hvor han bidro sterkt til opprykket til 1. divisjon. Benjamin trivdes veldig godt på Nordmøre og i KBK-trøya, men forlot klubben midt i 2018-sesongen og signerte for Randers i dansk superliga. Her tilbragte han tre sesonger før ferden gikk videre til Vålerenga sommeren 2020. De siste to sesongene har han spilt for Mjøndalen, og har viktig erfaring fra OBOS-ligaen i 2022.

Sportslig leder Eirik Hoseth er godt fornøyd med å få på plass Stokke:
Benjamin har gjennom et godt treningsopphold og gode samtaler vist et sterkt ønske om å spille for KBK igjen. Vi får inn en skikkelig target-spiss som er god i lufta og på bakken. En smart fotballspiller som har ferdighetene som spissteamet trenger, solid erfaring og han vet hvor målet står. I tillegg er Stokke en flott fyr som vil være med å løfte de yngre spillerne og kollektivet, både på og utenfor banen, sier Eirik.

Benjamin Stokke hilser til alle kristiansundere og nordmøringer, og gleder seg til å komme i gang med sesongen:

Jeg er veldig tilfreds med å være klar for KBK igjen. Jeg opplever at jeg kommer til en gjeng som er veldig sulten på utvikling og å stå sammen om ambisjonene om opprykk. Det er en glede å skulle spille for et såpass godt lag som man har her. Videre har det vært utrolig kjekt å se så mange kjente fjes både i garderobe og ellers i stadion-lokalene. Gleder meg til å jakte opprykk med denne gjengen og underveis på veien dit skal vi skape mange magiske øyeblikk på stadion. Ses der!, Sier Benjamin.

Vi ønsker Benjamin velkommen tilbake til KBK!

Annonse fra Obos-ligaen: