Billetter til lørdagens bortekamp mot RBK

Neste kamp for oss er borte mot Rosenborg, lørdag 10. juli kl.18 på Lerkendal Stadion. Det er nå åpnet for 100 billetter til KBK-supportere i første omgang, men det kan bli muligheter for flere. Det er viktig å merke seg at må du ha grønt koronasertifikat for å komme inn på kampen. Les viktig informasjon i artikkel under.

Ønsker du på kampen Rosenborg BK - Kristiansund BK 10. juli  forutsetter det at alle (voksne og barn) har grønt koronosertifikat. 

For å ha grønt koronasertifikat må du innfri på ett av punktene her:

  • Har fått din første vaksine for tre uker siden
  • Vært smittet av covid-19 i løpet av de siste seks månedene.
  • Har en negativ koronatest tatt i løpet av de siste 24 timer

Dersom du har ett eller flere av følgende symptomer: feber, hoste, sår hals, eller dersom du har vært i kontakt med noen som har slike symptomer de siste 48 timer, – kan du ikke komme til teststasjon eller til kamp!

Rosenborg har i samarbeid med Din bedriftshelsetjeneste satt opp teststasjoner på COOP-tribunen, inngang 24. Og det vil være mulig å teste seg allerede kvelden før.

Det vil være mulig å parkere på Nils Arne Eggens plass og øvrige parkeringsplasser rundt hotellet. 

BESTILL HURTIGTEST
Dersom du er avhengig av å ta en enkel hurtigtest kan du bestille dette her. Testen er gratis for alle som har sesongkort/billett til kampen. 

Bestill hurtigtest her

Slik bestiller du time:

  1. Velg tidspunkt og antall
  2. Trykk bestill
  3. Fyll inn navn på personen som skal testes

Etter bestilling vil du motta et registreringsskjema på e-post som må fylles ut og leveres ved teststasjonen når du kommer.
Ved negativ test vil du få testbevis i helsenorge på mobil. Dette må vises frem sammen med sesongkort/billett ved ankomst Lerkendal.

Ved positiv test får du beskjed om å gå hjem og holde deg hjemme i isolasjon. Smittevernseksjonen ved Trondheim kommune får umiddelbar beskjed og smittesporing vil bli iverksatt.   

BESTILL BILLETT TIL RBK-KBK HER

Annonse fra Eliteserien: