Billetter til seriens første hjemmekamp

Årets første hjemmekamp på Kristiansund Stadion er onsdag 12.mai kl.18.00 mot Bodø/Glimt. ENDELIG ER VI I GANG IGJEN!

I aller første hjemmekamp møter vi fjorårets suverene vinnere Bodø/ Glimt! Sondre Sørli og bodø-væringene skal få en tøff bortekamp i Kristiansund. På Kristiansund Stadion med støtte fra Uglan og resten av Nordmøre er det ingen som er så gode som oss. VI GLÆR OSS!

Fordeling av billetter

I årets serieåpning er det tillatt med 600 tilskuere. I førsteomgang er det kun sesongkortinnehavere som har muliget til å bli trekt ut til kamp. 

Slik får du billetter til kamp: 

Alle med sesongkort får i år en epost før hver enkelt hjemmekamp med et skjema der de melder sin interesse for å dra på den aktuelle kampen. Her klikker du "ja, jeg ønsker å komme på kamp" og legger inn navn og tlf.nr. Når du har gjort dette er du automatisk med i trekningen av billettene. 

Før første hjemmekamp mot Bodø/Glimt vil invitasjon til trekning bli sendt ut til sesongkortinnehavere onsdag 05. mai - denne må bevares før fredag 7.mai kl.12.00 for å kunne delta i trekning. NB: det kan være lurt å sjekke spamfilter/søppelpost. 

Når du får billetter: 

Er du heldig og blir trukket ut vil du motta en SMS med link og en kode som du benytter for å booke/bestille seter selv. Denne vil du motta ett par dager før kampen. Du trekkes ut med det antallet sesongkort du har, men begrenset til maks 5 per kamp. 

 

#KBK #lagetforlidenskap 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: