Coop blir ny hovedsponsor

Coop blir med på en betydelig avtale og blir blant annet å se på brystet på KBK-draktene fremover.

Kristiansund Ballklubb er stolte av å presentere Coop som ny hovedsponsor. Det er snakk om en betydelig avtale som strekker seg over 3 år. 

I dag hadde vi besøk av fire blide og trivelige butikksjefer på Kristiansund Stadion. Alle glade, joviale og fotballinteresserte KBK-patrioter. John-Georg Brandtzæg hadde tatt turen fra Coop Prix Frei. Frode Brevik og Henning Rustadstuen kom fra handelsparken på Løkkemyra, henholdsvis Obs Bygg og Extra. Fra sentrum Kristiansund tok Frank Sørøy turen fra Coop Mega. Alle klare for å høre om og samarbeide tettere med Kristiansund BK. 

- Men vi vil inkludere alle de andre butikkene på Nordmøre også. Vi er mange flere enn oss, sier Frank Sørøy, som i likhet med KBK er opptatt av at alle skal være med. 

- Det jeg tror er grunnen til at dette samarbeidet vil funke så bra er at vi er opptatt av de samme verdiene og den samme kulturen. Det KBK representerer stemmer veldig godt overens med Coop, fortsetter Henning Rustadstuen. 

Alle gleder seg over samarbeidet og mener det blir spennende og et løft å profilere begge merkevarene sammen. De får så se en prøveversjon av draktene med Cooplogo på brystet og er skjønt enige om at dette tar seg meget bra ut.

- Den fine Coop logoen passer fint ved siden av KBK-logoen og til den mørkeblå drakten, sier Frode Brevik og tar på seg drakten for å ta bilde. 

Dette blir en spennende sesong og vi gleder oss til å følge KBK tettere enn noen gang avslutter John-Georg Brandtzæg. 

#lagetforlidenskap #KBK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: