Debutscoring for Aron da KBK spilte uavgjort

Aron Benjaminsen scoret i sin første KBK-kamp, og det endte 1-1 mellom Kristiansund og Levanger på Frøya.

Fredag ettermiddag spilte KBK og LFK uavgjort 1-1 i treningskampen i Frøya Storhall.

Dette var andre kamp på to dager for KBK, som spilte 2-2 mot Rosenborg samme sted i går.

Dermed var det også et helt annet KBK-lag som gikk på banen mot Levanger fredag: Serigne Mor Mbaye startet i mål, og forsvarsfireren besto av Bendik Brevik, Johannes Wiig, Isak Aalberg og Christoffer Aasbak. På midten spilte Wilfred George Igor, Awet Alemseged og Jesper Strand Isaksen, mens Haakon Haugen, Pape Habib Guèye og Fredrik Hoel startet på topp.

På benken satt Michael Lansing, Even Valde og Aron Benjaminsen, mens resten av førstelagstroppen var publikum i Frøya Storhall.

Innbytter scoret

KBK og Levanger møttes også tidligere i vinter. Da vant LFK 1-0 i Sodvinhallen, etter en tidlig scoring av Sanel Bojadzic.

Det ble ingen tidlige scoringer i Frøya Storhall i dag, og det sto fortsatt 0-0 da dommeren blåste av til pause.

Da lagene gikk utpå til andre omgang, kom Aron Benjaminsen inn for Christoffer Aasbak. 16-åringen fra Færøyene ble klar for KBK tidligere denne uka, og var med A-lagstroppen for første gang.

Og Benjaminsen presenterte seg med scoring nesten med én gang! 1-0 til KBK noen minutter ut i andre omgang.

Johannes Wiig (fra venstre), Aron Benjaminsen og Isak Aalberg etter kampen mot Levanger. Foto: Mikkel Rakneberg

Utlignet på straffe

Even Valde kom også innpå for KBK tidlig i andreomgangen. Han ble byttet inn for Jesper Strand Isaksen.

Levanger fikk straffespark ti minutter senere, og Sanel Bojadzic satte inn 1-1 til venstre for Mbaye. Det var Bojadzic som scoret Levangers vinnermål da lagene møttes tidligere i vinter.