Deilig borteseier i Skien

Vi havner under mot ODD etter 16 sekunder, men snur kampen og vinner tilslutt 2-4! Herlige 3 poeng, herlige 3 mål av Moses Mawa og fantastisk laginnsats av alle mann!

KBK har tatt turen til Skien og Skagerak arena! Nok en tøff kamp venter, og vi gleder oss til avspark.

Forventningene til KBK har vokst med de eventyrlige resultatene og skal vi henge med helt i toppen må vi legge ned en eventyrlig innsats også. 


Første omgang

Vi får en ekstremt kald dusj etter kun 16 sekunder. Odd går opp til 1-0 etter innlegg og heading. Vi har ikke rukket å være nær ballen før Odd dundrer den i nettet back Sean McDermott.

Men gi oss ballen da! Gjertsen dundrer ballen i motsatt nett etter 4 minutter. Odds bakerste mann må gi retur etter ett hardt innlegg og heading fra vår venstre side. Gjertsen er akkurat der han skal være og dukker opp i midten foran mål og reduserer til 1-1.

Agon Mucolli serverer Mawa på bakerste etter en nydelig contring. Dessverre er Moses i offside i det passningen går.

For en åpning av kampen. 110% innsats fra begge lag og mye morsom fotball. Det blir en veldig åpen kamp som bølger begge veier. Får vi litt mer presisjon i overganger så kan det bli en knall kamp for KBK .

Etter 30 minutter trer Liridon Kalludra perfekt gjennom til Moses Mawa. Som får en kjempe mulighet men keeper redder dessverre glimrende.

KBK får flere gode contringsmuligheter. Etter 40 minutter ruller KBK opp. Agon Mucolli til Liridon Kalludra til Torgil Gjertsen. Gjertsen skyter hardt, men ballen går litt for langt til venstre og utenfor stolpen.

Artig første omgang. Det står 1-1 til pause men KBK har helt klart kommet til de største og farligste sjansene etter kalddusjen i åpningsminuttet.           

Andre omgang

Andre omgang åpner friskt akkurat som første omgang gjorde.

MAWA!! Deilig at den sitter for spissen og på mesterligvis også. Moses Mawa legger ballen over keeper og i lengste hjørnet. En herlig scoring fra ca hjørnet på 16 metern og KBK tar ledelsen etter 48 minutter. 

MAAAAWWWA igjen!! Nå har det løsnet helt der fremme på topp. Gjertsen stormer fremover og legger nydelig inn i feltet. Perfekt innlegg på foten til Mawa som setter inn 1-3 på Skagerak Arena!

Odd får også sine muligheter. McDermott redder men glipper. Heldigvis er Snorre Strand Nilsen våken og får klarert unna. Det er matchvinnere i alle deler av banen i dag. 

Odd får hjørnespark og legger ett godt sådan. Lauritsen drar seg fri i feltet og reduserer med en strøken heading nede ved stolperota. 2-3.

Etter en meget god start av KBK er det Odd som trykker på for å utligne. KBK er under ett hardt press etter reduseringen til Odd. Men holder unna og kjemper intenst.  En meget morsom fotballkamp med over 20 minutter igjen å spille.

Bytte etter 70 minutter: Bendik Bye og Amin Askar kommer inn for Erlend Sivertsen og Agon Mucolli som begge har levert en formidabel innsats i dagen kamp.

Coly tar med seg ballen frem og glir som smør gjennom i midten.  Prøver skuddet som går i forsvaret men ballen faller fint ned til Mawa som dunker til. Setter sin tredje for kvelden! Hattrick for  MAAAAAAAWWWWAAAAA og 2- 4 i Skien.

84 minutt og KBK med dobbelt bytte: Jesper Isaksen går ut og en annen Kristiansunder kommer inn Max Williamsen. Liridon Kalludra går ut og Mido Diop kommer inn. Både Isaksen med kramper og Kalludra har jobbet som helter på KBK midtbanen i dag. 

Mawa byttes i det 92 minutt og Binni Willumson kommer inn de siste minuttene på topp.

Kampen blåses av og en deilig seier er faktum. Nydelig å se den laginnsatsen, de fine contringene og de fantastiske målene vi fikk servert i dag. Bra jobba laget! 

 

KBK_Lagoppstilling_RUNDE_26_ODD.jpg

#lagetforlidenskap #KBK

 

 

Annonse fra Eliteserien: