En bauta i KBK gir seg

Pål Erik Ulvestad har meddelt klubben at han etter denne sesongen legger fotballskoene på hylla. Vi mister en av våre viktigste kontinuitetsbærere på og utenfor banen.

Pål Erik var på utlån til KBK i 2012 fra Molde og spilte 13 kamper i 2.divisjon. I 2014 ble det permanent overgang. Han har de 7 siste sesongene vært en viktig bidragsyter til vår eventyrlige reise til toppen av norsk fotball. På disse årene har det blitt 159 kamper i den mørkeblå drakten.

"Det er vemodig å av slutte fotballkarrieren så "tidlig". Jeg har kjempet meg tilbake på banen flere ganger etter noen tøffe skadeperioder. Nå i høst har kroppen fungert godt, men kjenner at det er nok nå." sier Pål Erik 

Han forteller videre at han har møtt utrolig mange fine folk igjennom perioden sin som KBKspiller, både spillere, trenere, støtteapparat, administrasjonen og ikke minst de frivillige og supporterne. 

"Jeg er takknemlig for at jeg har fått være med på reisen til KBK. Vunnet både 2.divisjon og 1.divisjon med klubben og fått være med å etablere klubben i Eliteserien. Så jeg tar bare med meg positive minner fra klubben som spiller her." fortsetter Pål Erik.

Daglig leder i KBK Kjetil Thorsen er klar på at Pål Erik Ulvestad har betydd mye for klubben over mange år.

«KBK har vært et eventyr og gitt meg noen av de største opplevelsene i mitt liv, Pål Erik og Ulvestadfamilien har vært sentral i alle disse store opplevelsene. Ulvestadfamilien er mye av DNAèt til KBK.»

NTB_ITY39EeFH6E (1).jpg

Christian Michelsen har hatt gleden av å spille sammen med Pål Erik og fått vært treneren hans i disse årene.

"Påli har vært en glitrende god fotballspiller og en viktig del av KBKlaget. Han har vært en sentral spiller hele veien fra Adecco til Eliteserien" forteller Christian Michelsen. 

"Han har hatt noen utfordringer med kropp og skader og det var ikke så uventet at det nå var nok. Noe av det mest imponerende med Pål Erik har vært hvordan han gang på gang har kommet tilbake til minst samme nivå som før skadeavbrekk" sier Michelsen

Pål Erik har vært en meget sentral men undervurdert spiller i KBK. Han er kanskje den smarteste fotballspilleren som har vært i klubben, og hans største X-faktor er hvordan han gjør spillerne rundt seg bedre. Han har bidratt med en usynlig jobb som får de rundt han til å skinne. Artig at han avslutter på topp når han er avgjørende for at KBK vinner 2-1 over VIF i siste serierunde. Ett fint punktum for en god fotballspiller og fint menneske, avslutter Michelsen.

Kristiansund Ballklubb takker Pål Erik for alt han har betydd for klubben. Vi ønsker han lykke til med videre og håper vi ser han og familien på stadion også neste år.

#lagetforlidenskap #KBK

Annonse fra Eliteserien: