ERLEND SIVERTSEN FERDIG I KBK FOR DENNE GANG

Vi i KBK ønsker Erlend lykke til i sin videre fotballkarriere, vi kan love deg at du vil bli savnet.

Erlend kom til KBK i 2009 og har vært med klubben på en fantastisk reise fra andredivisjon til Eliteserien. Sivertsen har vært en fantastisk ambassadør for klubben igjennom alle disse årene både på og utenfor banen. Videre er han en spiller og person som er og har vært høyt verdsatt blant våre supportere.

I perioden 2009-2021 har Erlend spilt 234 kamper og er med det nummer fem på klubbens adelskalender. På disse årene har Erlend scoret 13 mål. I 2021 har Erlend spilt 15 kamper og der han avsluttet som en av banens beste spillere i 2-1 seieren mot Vålerenga.

I 2020 ble Erlend lånt ut til Tromsø IL for å få mer spilletid. Oppholdet i Tromsø medførte betydelig med spilletid og en flott opplevelse med opprykk til Eliteserien.

Sivertsen er i sin beste fotballalder og ønske om mer spilletid gjør at partene nå er enige om å ikke forlenge kontrakten som har utløp 31.12.2021.

Erlend sier følgende til kristiansundbk.no:

«Etter at jeg kom til klubben i 2009 fra Dahle IL, har jeg vært med på utrolig mye. Fra 2.div til Eliteserien. Fra Idrett til Kristiansund Stadion. Fra bortekamper mot Fana til blant annet bortekamper på Lerkendal mot Rosenborg. Når jeg ser tilbake på tiden, så har det vært en eventyrlig reise. Da jeg signerte min første proffkontrakt med klubben, trodde jeg ikke i mine villeste fantasier at jeg kom til å oppleve det jeg har gjort. 

Jeg vil gjerne takke klubben, trenere, spillere, støtteapparatet, frivillige og supportere. Jeg har vært så heldig og blitt kjent med så mange fine folk, og har fått flere vennskap som kommer til å vare livet ut. Dette har også formet meg som person. Noe jeg er evig takknemlig for. 

Så vil jeg rette en ekstra takk til Uglan. Verdens beste supportere. For hvert år som har gått, har Uglan bare blitt større og større. Tatt steg sammen med klubben. Dokker hørres, og dokker lage helsikes bra liv hver einaste kamp! Det gir oss spillere det ekstra giret. Fortsett sånn! Uten støtten fra Uglan, supportere og engasjementet fra hele Nordmøre, hadde ikke klubben vært der den er i dag. Det er sammen man skaper resultater. 

Da har tiden kommet for å prøve noe annet. Det er vemodig, men også spennende. Lykke til videre! 

Takk for meg. Hilsen en med ett mørkeblått hjerte og stolt Kristiansunder #15»

 

Vi i KBK ønsker Erlend lykke til i sin videre fotballkarriere, vi kan love deg at du vil bli savnet.

Klubben ser fram til du er tilbake i Kristiansund ved en senere anledning og gjerne i en rolle på eller utenfor banen for klubben.

En gang mørkeblå alltid mørkeblå, takk for denne gang!

NTB_4MBk6vFbY8Q.jpg
Erlend Sivertsen og Torgil Gjertsen etter eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Tromsø på Kristiansund Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

#lagetforlidenskap #KBK

 

Annonse fra Eliteserien: