Før kampen: KBK - VIF

På søndag 11.september kl. 18.00 møter vi Vålerenga på Kristiansund Stadion. Møt opp og hei gutta frem i jakten på mirakelet. Nå må vi gi alt både på banen og på tribunen.

På søndag venter ny hjemmekamp når Vålerenga gjester Kristiansund Stadion. Kampen spilles kl. 18.00. Det blir en krig mellom to lag som begge har funnet formen.

Denne høsten skal vi klare det umulige og vi anbefaler på det sterkeste å være med på hvert eneste magiske øyeblikk denne høstsesongen. Møt opp og hei frem gutta nå på søndag.

Kjøp billetter her!

 

Stolt unggutt har endelig debutert i Eliteserien! Heine gleder seg til ny kamp mot Vålerenga. Se kommentar fra Heine Gikling Bruseth under: 


 

PÅ STADION:

Det blir full FanZone, med masse morsomme aktiviteter for barna fra kl. 16.00. Ugla kommer og det blir fotballbinge, fotballdart, trippelsport, hoppeormer og mye moro.

KBK-spillere ankommer stadion til kampen gjennom FanZone, så man kan si hei og ønske lykke når de er på vei inn i garderoben.

Slatlem Corner og Talgø Terrasse er garantist for å treffe kjentfolk og god stemning fra kl. 16.00.
Talgø Mathall og Fish House tilbyr nydelig fishan, KBK-burger, pizza, KBK- is og drikke, fra kl. 16.00.

KBK Stadionbutikk åpner også kl. 16.00 og har tilbud på skolepakke: matboks, drikke-flaske, t-skjorte med KBK-hjerte (størrelse 3XS-S) Kun kr. 400 og tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.

Billettluka og tribunene åpner 17.00.

Kom på kamp og opplev atmosfæren og stemningen som er Kristiansund Stadion! Nå skal Fort Kristiansund gjenreises og vi trenger støtten din!

#Lagetforlidenskap #KBK

Annonse fra Eliteserien: