Forny sesongkortet ditt for 2022!

I dag mandag 8. november åpner vi for fornyelser av sesongkort. Vi håper du blir med oss også til neste år!

Sesongene 2020 og 2021 har vært spesielle med de begrensningene vi har hatt på antall tilskuere på stadion. Akkurat nå er vi tilbake til normalen igjen, og det er fantastisk å kunne samle alle våre fantastiske supportere på stadion. Vi setter utrolig pris på den støtten dere har gitt oss.

Sammen er vi i ferd med å lande en ny fantastisk sesong og sammen med dere skal vi gå inn i den neste.

VI HÅPER DU BLIR MED OSS OGSÅ TIL NESTE ÅR!

Mandag 8. november åpner vi for fornyelser av sesongkort. Dvs at alle sesongkort innehavere (bedrift og privat), kan kjøpe sine vante plasser også for 2022.

Fornyelse for 2022:
Alle som har sesongkort for 2021 sesongen vil mandag 8. november motta en e-post fra TicketCo med lenke til fornying. Det eneste du trenger å gjøre er å følge denne lenken og betale via billettsystemet.

Gjenkjøpsperioden varer frem til og med fredag 19. november.

Samarbeidspartnere som har løpende eller har inngått nye samarbeidsavtaler for 2022 som inkluderer sesongkort fornyes automatisk.

Dersom du ikke mottar en e-post om fornyelse, så ta kontakt med oss på e-post [email protected]. Det er e-post adressen som ble registrert ifm kjøp for 2021, som vi sender e-post om fornyelses til.

Om du har tekniske spørsmål om fornying, send e-post til TicketCo: [email protected]

Hvis du ønsker å bytte plasser til sesongen 2022, så først forny dagens plasser så du sikrer deg disse. Når det er gjort så sender du en e-post til [email protected] med informasjon om at du ønsker å bytte plasser og hvor du ønsker å sitte. Vi vil så se hva som er ledig etter at fornyelses perioden er over og ta kontakt. Vi gjør oppmerksom på at de fleste kortinnehavere har tradisjon for å fornye kortene sine og at mulighetene for å flytte plass kan være noe begrenset.

Salg av nye sesongkort for 2022:
Nysalg av sesongkort vil starte onsdag 1. desember. Vi kommer til å publisere en lenke til nysalget på våre hjemme- og Facebook-sider på denne datoen.

Alle som fornyer eller kjøper nytt sesongkort for 2022 innen 31.12.2021 oppnår 2021-priser på sine sesongkort.

Fra og med 01.01.2022 økes sesongkortprisene.

Plastkort bestilles slik:
For å skape en mer bærekraftig framtid ønsker vi at våre sesongkort innehavere mottar sine sesongkort elektronisk på sin mobiltelefon. Når du har betalt for sesongkortet får du det tilsendt på e-post og SMS.

For de som allikevel ønsker å motta sesongkort i plast som tidligere, så bestiller du plastkort ved å sende e-post til [email protected]. Bestillinger vil bli samlet opp og kort vil bli gjort tilgjengelig for henting før første seriekamp i 2022.  

Et plastkort koster kr 150,-. Vi vil ta kontakt når plastkort er produsert for betaling.

#KBK #lagetforlidenskap

Annonse fra Eliteserien: