Første treningskamp på hjemmebane

Det er gratis for alle å se fredagens kamp mellom KBK og Ranheim. Vi åpner shopen, kiosken og Slatlem Corner til årets første hjemmekamp.

Fredag møtes Kristiansund og Ranheim til treningskamp på Nordmøre stadion. Avspark er kl. 16.00.

(OBS: Avspark er to timer tidligere enn først planlagt – kampen er nå satt opp kl. 16 på grunn av temperatur og mulighet for litt bedre spilleforhold på ettermiddagen enn på kvelden).

Det er gratis adgang for alle som ønsker å se lagene i aksjon. Bruk inngang 6 på Notar-tribunen (se stadionkart nederst i saken).

Det blir kiosksalg på tribunen. KBK Stadionbutikk åpner kl. 13, og her blir det mulighet til å sikre seg årets nye KBK-drakt, nye KBK-jakker, pledd og luer. Kanskje finner du også en gave til morsdagen på søndag?

Slatlem Corner åpner kl. 15, én time før kampstart.

KBK–Ranheim er vår første treningskamp på hjemmebane denne vinteren, etter at sesongoppkjøringen startet med kamper mot Molde (1-3) og Levanger (0-1).

Og det blir et møte mellom gamle kjenninger. Ruben Alte har nettopp kommet til KBK fra Ranheim, mens Bendik Bye – som har 141 kamper for KBK – får muligheten til å spille på sin gamle hjemmebane i Ranheim-drakta.

KBK og Ranheim møttes tre ganger i fjor. KBK vant begge seriekampene (3-2 hjemme og 2-0 borte), mens Ranheim vant 3-1 i sommerens treningskamp i Trondheim.

Fredagens kamp sendes også på Direktesport (tk.no) (krever abonnement).

Salkart 2024.jpg
06.jpg
Årets nye hjemmedrakt er tilgjengelig i KBK Stadionbutikk.

 

Annonse fra Eliteserien: