Gatelagets første offisielle kamp

I dag, torsdag kl. 11.00 var det duket for ett av sesongens høydepunkter! Gatelaget spilte sin aller første offisielle fotballkamp. Dagens motstander var driftsavdelingen i KBK.

En etterlengtet kamp i strålende vær ved Kristiansund Stadion. Det var med andre ord herlig stemning både før, under og etter kampen.

Begge lag har gledet seg lenge til kampen og åpnet i ett forrykende tempo. Det skal sies at tempoet falt ganske raskt. Spesielt driftsavdelingen merket at kondisjonen og mangel på innbyttere tok på. Gatelaget som har ett fantastisk oppmøte og har trent jevnt lenge holdt noe bedre ut.

Det var drift som åpnet best og scorte det første målet, men så våknet Gatelaget og utlignet like etter. Til pause stod det hele 5-2 og Gatelaget hadde sikret seg en komfortabel ledelse.

Etter pausen fortsatte Gatelaget å kjøre på, de scorte flere mål og økte ledelsen. På slutten av kampen var det driftsavdelingen som fikk tatt ut de siste kreftene og fikk til det fineste spillet før krampen tok dem. De fikk seg noen trøstemål men kampen endte 9-4 og en knall sterk seier av Gatelaget i første kamp! TAKK FOR KAMPEN!

Noen av dagens beste sitater:

"Hodet vil mye mer enn beina!"

"Det verste er at de går etter dem beste, og så sparker de OSS ned"

"Fryktelig lyst på en løpeball, men egentlig ferdig med å løpe"

"Ikkje lov å skyt i baillan!"

"Vi har da folk som kan score mål i KBK, koster ikke agentgebyr engang en overgang til A-laget"