Gratis for russen de neste tre kampene

Vi vil gjerne ha russ på tribunene på Nordmøre stadion! Derfor gir vi gratis adgang for årets russekull fram til 17. mai.

– Vi skal lage trøkk! Det er klart vi kommer hit på søndag, sier russegjengen fra Atlanten VGS og Kristiansund VGS som fredag besøkte Nordmøre stadion.

Her blir det gratis adgang til ståplasser på 1-tribunen for alle russ fra nå og fram til russetiden er over.

Det betyr tilgang til disse kampene:

  • KBK-Tromsø 21. april kl 17.00
  • KBK-HamKam, 5. mai kl 17.00
  • KBK-Bodø/Glimt, 12. mai kl 14.30

For å få russebilletter, brukes en egen promokode som russestyrene distribuerer til sine medruss. Promokoden brukes på billettsiden her. Man kan også få russebilletter i billettluka på kampdag (åpner én time før avspark).

– Russen skaper alltid ekstra mye liv på mai-kampene! I år har vi ikke 16. mai-kamp på hjemmebane, og derfor starter vi med gratis adgang for russen allerede nå i slutten av april med KBK–Tromsø på søndag, sier Henning Betten, mediesjef i Kristiansund Ballklubb.

Ved spørsmål, kontakt billettansvarlig i KBK på [email protected].

I fjor ble det en helt spesiell kamp med russ på tribunen. 16. mai 2023 spilte KBK mot Ranheim, og det var russeguttene Leander Næss Alvheim og Oskar Siira Sivertsen som sørget for at KBK snudde kampen og vant 3-2 på overtid. Etter kampen feiret de seieren med sine medruss på tribunen, i det som ble et stort øyeblikk på Nordmøre stadion.

På bildet øverst: Linn Helen Sevaldsen, Anne-Leni Småvik, Mia Røsand Flatsetø, Sofie Hoel Olsen, Kaja Lyngvær, Maria Klaven, Kristian Flatval, Esther Berge, Mario Gustad, Jonas Gils, Tobias Kjønnøy, Alexander Hjelset, Julie Waage Endreseth og Bendik Volle er russ fra Atlanten VGS og Kristiansund VGS.

russen2023.jpg
Russ på tribunen skaper god stemning på Nordmøre stadion. Og ekstra spesielt var det i 16. mai-kampen i fjor, da to russegutter – Oskar Siira Sivertsen og Leander Næss Alvheim – avgjorde kampen for KBK. Foto: Terje Stamnes

 

Annonse fra Eliteserien: