Haltbakk Bunkers blir hovedsponsor igjen

KBK og Haltbakk Bunkers er en god match. Vi har samarbeidet siden opprykkssesongen i 2016 og Haltbakk Bunkers har vært en trofast samarbeidspartner for KBK siden den gang.

Haltbakk Bunkers har vært med som både hovedsponsor og partner de seneste årene. Nå blir de til KBKs store glede hovedsponsor igjen. I likhet med KBK, kan også Haltbakk skilte med utvikling og positive resultater i et forrykende tempo. Fra starten, med 2-3 mindre tankfartøy og en håndfull ansatte, har rederiet på 5 år vokst til å bli størst i landet innen sine tjenester og service, og teller i dag mer enn 60 ansatte. 

- Vi i Haltbakk Bunkers identifiserer oss med de samme verdiene som vi ser i KBK: hardt arbeid, samarbeid, kompetanse og stå på vilje.Vi er stolte av å spille på lag med en klubb og organisasjon som KBK, nok en gang som hovedsponsor, sier Tim Hansen i Haltbakk Bunkers. 

- KBK er, og har vært, en viktig samlingsarena for Kristiansund og Nordmøre, på likt vis er Kristiansund og Nordmøre viktig for Haltbakk Bunkers! Vi gleder oss virkelig til sesongen som kommer, og håper så snart Covid 19 er under kontroll, å se alle 4.444 setene på stadion besatt, på hver eneste hjemmekamp! fortsetter Tim Hansen

Helt på slutten ønsker Haltbakk Bunkers, å rette en stor takk til alle frivillige som har stått på for å gjøre det eventyret KBK representerer, til virkelighet!

 

#lagetforlidenskap #KBK

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: