Henrik Gjesdal ny spillerutvikler i NEAS Akademiet

Kristiansund BK har ansatt Henrik Solheim Gjesdal som ny spillerutvikler i NEAS Akademiet. Henrik skal jobbe i team med Eirik Ranheim rundt KBK G19/KBK2 sin trenings- og kamptropp.

Henrik har to tidligere perioder(2017-2019, 2022) som spiller i KBK, hvor han spilte 27 kamper for A-laget. Han startet sin trenerutdanning hos oss som aktiv spiller. Henrik har fortsatt med trenerengasjement og videreutdanning parallelt med spillerkarrieren. Samtidig har han fullført en bachelorgrad i pedagogikk.
 
- Av 30 meget kompetente søkere skilte Henrik seg ut ved at han hadde en bred bakgrunn med toppspillererfaring, akademisk utdanning og sterke pedagogiske ferdigheter. Henrik vil tilføre trenerteamet og spillergruppen mye erfaring fra toppfotballens krav, opp- og nedturer samt han er en person som er sulten på sitt neste steg i karrieren. Vi er særdeles glade for å ha landet en avtale en 'hel ved' type som Henrik og gleder oss til han starter i jobben, sier en meget fornøyd utviklingsleder, Leo Totev.
 
Henrik som denne vårsesongen har spilt for Moss, starter sitt engasjement i KBK 1. august.
 
Vi ønsker ham velkommen tilbake til Kristiansund og Nordmøre stadion!
 
NTB_oCYR82Nnxsg.jpg
Henrik Solheim Gjesdal settes inn for Kristiansund mot Jerv, den gang Kristianund stadion, 13.11.2022. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

 

 
Annonse fra Eliteserien: