Her blir det lagersalg og varmestue

Vi åpner Møre Drift VIP for alle før onsdagens kamp på Nordmøre stadion.

Nå som det er kvalifiseringskamper, er det ikke vanlig VIP før KBK-kampene. I stedet bruker vi Møre Drift VIP-lokalet på stadion til lagersalg og varmestue.

– Her er det åpent for alle! Dette blir kjekt, jeg håper mange tar turen, sier Karoline Almvik.

Hun har ansvaret for KBK Stadionbutikk på Nordmøre stadion, og tar onsdag med seg masse varer inn i VIP-en. Her blir det også mulighet til å sikre seg KBK-klær som ikke har vært tilgjengelig å kjøpe tidligere.

– Det er blant annet reisetøy som herre- og damelaget bruker, som nå kommer for salg. Det blir også salg av årets drakter til sterkt reduserte priser, frivilligklær, hybridjakker og så videre, forteller Almvik.

received_350603304317789.jpeg
Reisetøy som det Torgil Gjertsen har på her er blant varene som det blir mulig å skaffe seg under lagersalget på onsdag.

På VIP-en blir det også «varmestue» før kamp og i pausen. Her kan man sette seg ned og kose seg med gløgg, kaffe, pepperkaker og pølse i brød, så det blir ordentlig førjulskos på Nordmøre stadion onsdag ettermiddag og kveld. 

Møre Drift VIP åpner kl. 17.00, to timer før kampstart. Samtidig åpner Slatlem Corner, KBK Stadionbutikk og Talgø Mathall. 

Kjøp billetter på nett her, eller i billettluka som åpner én time før kampstart. Husk at alle med sesongkort i 2023 kommer inn gratis ved å vise fram dette.

salkart2024Nordmørestadion.jpg
Lagersalget skjer i Møre Drift VIP, som ligger ved inngang 8 på Nordmøre stadion.

 

Annonse fra Eliteserien: