Her heier vi på hverandre uansett

Fellesskapet og støtten til alle på laget står høyt i KBK Gatelaget. Stadig flere tar veien til treingen der alle er hjertelig velkommen på laget.

Therese Kristiansen roser felleskapet og humøret i KBK Gatelag.
Therese Kristiansen roser felleskapet og humøret i KBK Gatelag.

- Jeg stortrives på Gatelaget! Det er tredje uka jeg her, og jeg gleder meg like mye hver gang. Det viktigste for meg er fellesskapet i laget. Her heier alle på hverandre, og vi har det artig sammen, sier smilende og lett anpusten Therese Kristiansen under torsdagens trening med KBK Gatelag. Hun er en aktiv ung dame gjennom hele uka, og treninga med Gatelaget er en favoritt.

Hver mandag og torsdag møtes spillere, støtteapparat og trenere til forballtrening med KBK Gatelag. Oppmøtet var rekordstort i dag, men deltakelsen har vært god helt siden første trening 14.september.

Øyvind og Geir Roger(eller Gillert blant venner) er habile og trofaste keepere!
Øyvind og Geir Roger(eller Gillert blant venner) er habile og trofaste keepere!

Hver trening starter 11.30 med kaffe og en god "garderobe"- prat før det er tid for oppvarming, ulike øvelser og selvsagt kamper. Etter trening er det tid for restitusjon og felles lunsj. Samlingen avsluttes omkring kl.13.

Gatelaget er i utgangspunktet et tilbud for alle som har eller har hatt utfordringer knyttet til rus og eller psykisk helse i Kristiansund og omegn, og som liker å spille fotball og ha det kjekt sammen i et fellesskap. Gatelaget kan også være en arena for arbeidstrening og ett steg nærmere ordinært arbeid.

Alf Rune Rolland fra Kristiansund kommune serverer laget lunsj etter trening.
Alf Rune Rolland fra Kristiansund kommune serverer laget lunsj etter trening.

- Det er fantastisk kjekt å være trener til denne gjengen, og jeg gleder meg til hver eneste mandag og torsdag. Om jeg har en dårlig start på dagen, blir dagen garantert bra etter ei økt med denne herlige gjengen, sier trener for KBK Gatelag, Conny Månnson. Laget roser treneren høylytt tilbake, de er glad for jobben den tidligere KBK-keeperen gjør sammen med gjengen.

KBK Gatelag er et samarbeidsprosjekt mellom Fotballstiftelsen, Kristiansund kommune og Kristiansund Ballklubb.

#KBK #Lagetforlidenskap #Gatelaget #Fotballstiftelsen

 

 


 

 

Annonse fra Eliteserien: