IMG_0603

Hjelp oss med "Aksjon Snørydding"

Vi rekker rett og slett ikke over å rydde bort all snøen, nå har vi ikke nok mannskap og utstyr. Er det noen som kan hjelpe oss? Vi har nå endelig fått brøytet banen og starter ryddejobben allerede i dag.

Snøfallet siste ukene på Nordmøre og i Kristiansund har nok gitt utfordringer til alle og enhver, og vi i Kristiansund Ballklubb er ikke noe unntak. En ting er å rydde spilleflaten for snø, men vi må også få transportert bort snøen fra stadion for å kunne få montert opp reklameflater og få frem sikkerhetssoner. I tillegg må denne snøen lagres og smeltes på en slik måte at vi får samlet opp granulatet. Denne skal renses og tilbakeføres på banen igjen etterpå. Dette er en jobb med stort omfang, og vi har det særs travelt for å kunne rekke seriestarten på Kristiansund stadion i påsken.

Slik det er nå har vi verken maskiner eller mennesker for å kunne få flyttet snøen ut av området fort nok, og må derfor fri til hjelp fra støttespillere. Vi har behov for små kjøretøy med snøskuffe (ikke større enn at de må kunne opereres inne på kunstgressmatta) samt førere som kan bidra med jobben.

Har din bedrift eller du som privatperson mulighet til å hjelpe med enten maskin eller fører?

Hvis dere har noe å bidra med, så ta gjerne kontakt med enten daglig leder Kjetil Thorsen på tlf. 951 13 618 eller driftsleder Truls Skar Helland på tlf. 976 53 640.

Annonse fra Eliteserien: