Hopmark er med videre

Nå er alle formaliteter på plass og Hopmark er klar for to nye år!

Andreas Eines Hopmark har signert ny kontrakt med KBK. Kontrakten strekker seg ut 2024-sesongen. I Andreas får vi en av de mest erfarne og viktigste spillerne i årets OBOS-Liga med et ekstra stort hjerte for Nordmøre. Dette er en viktig signering for klubben inn mot en spennende sesong.  

Som lokal spiller og selve grunnfjellet i KBK har Andreas vært med klubben hele veien fra 3. divisjon og dit vi er i dag. Han er utvilsomt en nøkkelspiller, og er topp motivert for å løfte klubben videre.

Sportslig leder Eirik Hoseth er godt fornøyd med å få på plass en viktig brikke videre:

"Andreas er en av to spillere som har over 300 kamper for klubben og en skikkelig klubblegende som fortsatt har gode år foran seg. En meget god fotballspiller med solid fysikk, samt at han tar vare på egen kropp gjennom solide holdninger. Vi er godt fornøyd med at Andreas har bestemt seg for å ta to nye år i KBK, og ser det potensialet som er i fotballbyen Kristiansund og på Nordmøre. Den lojaliteten er svært viktig for klubben og supporterne, og sammen skal vi skape nye store opplevelser på det som blir Nordmøre Stadion, sier Eirik.

Andreas er kjempemotivert for nye år i KBK:

"Det er en glede å kunne meddele at jeg endelig har signert ny kontrakt med KBK. Denne klubben betyr åpenbart mye for meg og min familie. Jeg er stolt over å ha representert klubben i over 15 år. Sammen har vi delt noen utrolige opplevelser." 

"Nå ser jeg frem til å sette i gang arbeidet med å slå tilbake etter den utfordrende fjorårssesongen. Med hele Nordmøre og våre fantastiske supportere i ryggen er det fullt mulig å løfte klubben til enda større høyder!" sier Andreas.

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: