I morgen åpner billettsalget til KBK - RBK

Kjøp billetter fra 14.00 i morgen, onsdag 14. september. Kampen spilles søndag 2. oktober kl. 19.00 men vær rask, dette billettsalget kommer til å gå unna!

Kristiansund Stadion er snart klar for ny hjemmekamp, nordmøringene er klare for å gi trønderne en skikkelig fotballkrig og vi er klare for å gi blod, svette og tårer for Laget for Lidenskap. 

Vi skal krige på banen og på tribunen! Vi skal vise lidenskap, krige til krampa tar oss på banen, og til stemmen forsvinner på tribunen. Sammen kan vi klare hva som helst og vi gir aldri opp! 

Kjøp billetter til KBK - RBK fra 14.00 i morgen, onsdag 14. september.  Vær rask dette billettsalget kommer til å gå unna! 

Gjør som Snorre, løp og kjøp! 


Også Binni og Max gleder seg, hør på gutta og kom på kamp! Kan du ikke på kamp, spør naboen om han vil ha setet ditt. 


 

Hele KBBL-tribunen blir solgt til Rosenborgs supportere. Det kommer altså mange Trøndere til Kristiansund denne søndagen. Vi oppfordrer derfor på det sterkeste til å kjøpe billetter og benytte alle sesongkort

Merk: Supportereffekter til bortelaget er kun tillatt på bortetribunen. Tilskuere med slike effekter vil bli nektet adgang på hjemmeseksjoner. Billettsalg til bortesupportere skjer gjennom Rosenborgs kanaler.

 

Annonse fra Obos-ligaen: