Info om kvalikkamp på Nordmøre stadion

Sesongen er ikke over! Kristiansund Ballklubb skal spille kvalifisering om å rykke opp til Eliteserien.

Søndag 12. november spilte KBK årets siste seriekamp, og vant 5-0 borte mot Skeid. Men sesongen er ikke over. Nå venter kvaliken, der vi skal kjempe om muligheten til å rykke opp til Eliteserien!

Første KBK-kamp blir onsdag 29. november hjemme på Nordmøre stadion. Der møter vi vinneren av Start–Bryne, som spilles på Sparebanken Sør Arena lørdag 25. november.

Gratis for alle med sesongkort

Tidspunktet for hjemmekampen vår onsdag 29. november er foreløpig ikke klart, men info vil komme i våre kanaler.

Alle som har sesongkort i 2023 kan bruke dette for å komme gratis inn på kampen.

For alle andre blir det åpnet salg av billetter fra tirsdag 14. november. Uansett tribune blir det 200 kroner for voksenbillett og 100 kroner for student/honnør. Barn under 16 år har som vanlig gratis inngang med Puma-billetten (maks. 100 stk per kamp). 

Alt avgjøres 10. desember

Hvis KBK vinner kampen, skal vi spille bortekamp mot Kongsvinger søndag 3. desember.

Vinneren av den kampen skal så møte lag nr. 14 i Eliteserien i kamper hjemme og borte. Sammenlagtvinneren av de to kampene spiller i Eliteserien neste år.

Disse kampene spilles onsdag 6. desember og søndag 10. desember. Eliteserielaget har hjemmekamp til slutt – så hvis KBK er med her, blir det hjemmekamp på Nordmøre stadion onsdag 6. desember.

Akkurat nå er det Stabæk som ligger på kvalifiseringsplassen i Eliteserien, to poeng bak Sandefjord og ett poeng foran Vålerenga.

Annonse fra Obos-ligaen: