Info om lørdagens kamp mot Viking

Vi håper ferierende nordmøringer på Vestlandet tar turen til Stavanger på lørdag og støtter KBK i bortekamp mot Viking. Og for dere som er hjemme på vakre Nordmøre, vil det bli bortekampsvisning fra Slatlem Corner.

Vår neste kamp er borte mot Viking førstkommende lørdag 13. juli. Avspark på SR-Bank Arena er kl. 17, og bortesupportere skal på nedre felt E.
 

Her er link til billettkjøp til bortetribunen.

 
Det er både buss- og togstopp like ved SR-Bank Arena, og gode forbindelser til både Stavanger og Sandnes. Toget bruker mindre enn ti minutter til Jåttåvågen fra både Stavanger- og Sandnes sentrum.
 
 
Hvis du befinner deg i Stavanger eller på Vestlandet i helga, er det flott om du tar turen til SR-Bank Arena og støtter KBK fra tribunen!
 

BORTEKAMPSVISNING SLATLEM CORNER

For dere som er hjemme på vakre Nordmøre, blir det bortekampvisning på Slatlem Corner. Dørene åpen fra kl. 16 for alle som vil følge kampen sammen med andre supportere! Det er meldt strålende sol og 20 varmegrader, og det lover bra for en åpen Talgø Terrasse.
 
Det blir salg av pizza og kald drikke til kampen. Vi satser på en god kamp, for Edvin holder åpent etterpå om gutta leverer bortepoeng.
 
TK Runde 14 VIKING - KBK.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: