Info om treningskampen KBK - Ranheim

Det blir treningskamp mot Ranheim lørdag 20. februar kl.15.30. Det blir dog ikke åpent for tilskuere på tribunen, men kampen streames live på tk.no!

På grunn av corona-restriksjoner får vi dessverre ikke åpnet tribunene for tilskuere på treningskampen mot Ranheim førstkommende lørdag. Men det vil være mulig å følge kampen live på tk.no fra 15.30, og det kommer også live oppdateringer på vår Facebook- og Instagram-story. Kampreferat kommer etter kampslutt. 

Vi ber derfor om at man ikke møter opp på stadion, men heier på Laget for Lidenskap der man befinner seg; enten det er hjemme, på hytta eller på besøk hos andre. 

Vi gleder oss uansett til å komme igang med kamper. Treningskamper er en viktig del av forberedelsene til en ny sesong, og det blir spennede å se spillerne i aksjon. Kanskje er de beste fra i fjor tatt igjen av de nest beste? Kanskje kommer det noen nye tilskudd som hever laget ytterligere? Kanskje noen av de yngste har tatt nye steg igjennom vinteren? 

Vi håper at vi kan ta imot flere tilskuere og ha fullt trøkk fra tribunen når sesongen starter. Vi gleder oss!

#KBK #Lagetforlidenskap

NTF treningskamp protokoll

  • Publikum skal ikke gis adgang til arenaen. Klubben kan imidlertid tillate eksterne mediepersoner/presse tilgang til tribunedelen av arenaen under forutsetning av at antallet eksterne mediepersoner/presse totalt ikke overstiger 10 personer og at disse holder god avstand til treningsfeltet til enhver tid. Eventuelle intervjuer med spillere/andre bør foregå andre steder enn på arenaen. Klubben har selv ansvar for å sikre smittevernfaglig forsvarlig inngang og plassering av eventuelle mediepersoner/presse.

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: