Jesper Isaksen kommer hjem

KBK er enige med Stabæk om en overgang for Jesper Isaksen. Det er en glede for Kristiansund å hente hjem den lokale unge spilleren.

Jesper Isaksen (21) gikk fra Kristiansund BK til Stabæk før 2020 sesongen. Han har vært på utlån i både Jerv og sist nå i Fredrikstad. Unggutten fra Kristiansund har spilt mye, prestert bra og utviklet seg under denne tiden. Det er en glede for KBK at vi nå kan hente han hjem igjen. Kontrakten med Jesper er på 3.5 år og med utløper 31.des.2024. 

Hovedtrener Christian Michelsen smiler stort som vanlig, og gleder seg til å få hjem Nørdmøringen.

- Det er en ambisiøs og sulten spiller som er akkurat det vi i KBK liker. Han har gått skolen i KBK og vært ute og fått erfaring. Jesper har eliteserienivået inne og da er det helt naturlig at han skal spille for KBK. Vi gleder oss til å ha han tilbake i Kristiansund, sier Michelsen.

Spilleren sier selv at han også virkelig gleder seg til å komme tilbake.

- Ser frem til å møte gutta og alle i og rundt klubben. Jeg har vokst opp 100 meter fra stadion og sikkert vært på hver hjemmekamp siden KBK ble stiftet. KBK er laget i mitt hjerte og det blir stor å få spille på Kristiansund Stadion igjen, sier Jesper Isaksen

- Jeg kommer tilbake som en bedre fotballspiller etter både oppturer og nedturer det siste 1,5 året. Jeg har lært mye og og vokst både som spiller og person, fortsetter Jesper. 

Han forteller at det han gleder seg aller mest til er å høre Norges beste supporterklubb lage liv på stadion igjen. 

- Jeg kommer gi alt for KBK i årene som kommer, avslutter Jesper. 

#lagetforlidenskap #KBK 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: