Jevn kamp med høy temperatur endte med tap

Sydenvarme, sol og en strålende bane i Marbella sørget for en flott ramme rundt kampen, og KBK hadde full kontroll i store deler av 1. omgangen.

2. omgangen ble rotete for vår del og amper stemning hvor dommeren kunne delt ut flere røde kort. Men det positive er at intensiteten ble tilnærmet en seriekamp.

Vi startet kampen godt og kontrollerte kampbildet med god struktur og et samlet lag i angrep og forsvar.

Mikkel Rakneberg scoret tidlig i første omgang etter at han fanget opp en dødball som ble klarert av Honka. En flott dragning etterfulgt av en avslutning med høyrefoten som gikk via keeper og i mål.

Vel fortjent ledelse, og gutta fortsatte trykket mot Honka-målet. Men rundt 30 minutter ut i omgangen scorer Honka på en av ytterst få visitter hos Sean McDermott i KBK-målet. Litt for enkelt slik vi så det, men kontringen var godt utført også. Vi fortsatte å kontrollere kampen ut omgangen selv om Honka fikk mer energi etter målet. 1-1 til pause.

2. omgangen var varierende for vår del, med noen svært gode angrep som kunne resultert i scoringer. Honka endret spillestilen og var veldig direkte inn i bakrom ved flere anledninger, og KBK burde håndtert dette på en bedre måte. Ti minutter ut i 2. omgangen scorer Honka etter en kontring etterfulgt av et innlegg hvor KBK-forsvaret har full kontroll i utgangspunktet. Men det bommes grovt i avklaringen og Honka får en svært enkel oppgave å sette inn 1-2. Skuffende av KBK, og her bør det strammes litt til i det defensive arbeidet.

Selv med store muligheter på slutten på corner, så ville ikke ballen i mål i 2. omgangen.

Alt i alt en viktig treningsøkt med stor variasjon i prestasjonene, men vi er inne i en relativt tøff treningsperiode på treningsleir. Fortsatt mye å jobbe med, men vi ser også mange positive lyspunkter i angrepsspillet.

Neste kamp er torsdag 16. mars mot Landskrona.