Kamp på lørdag mot odd

Vi jager vår 5. seier på rad, og tabelltopp på lørdag 12. juni. Det er altså duket for fantastisk stemning på stadion. Kom tidlig og nyt lørdagen med oss.

Vi ønsker også denne gangen 600 heldige sesongkortinnehavere velkommen til ny hjemmekamp. Alle som er uttrukket er nå kontaktet og vi ber alle om å huske munnbind når man beveger seg på stadionområdet.  Vi ber om at alle følger angitte oppmøtetidspunkt på tribunen og øvrig info for kampdag skrevet på billetten.

Slatlem Corner åpner i Talgø Mathall kl.12.00! Her er det fylt opp med drikkevarer, KBK-burgere, mini-pizza fra Pizzabaker`n, Tor Sevaldsens egne KBK-iskremer og annet snacks. Vi åpner også Talgø Terrasse om det blir fullt.

KBK Stadionbutikk er også åpen fra kl. 12.00. Den første timen er det Happy Hour i shoppen og 20% rabatt på alle ordinære varer.

Kioskene åpner ca. 1 time før avspark. I Abyss-kiosken vil det også være mulighet for å kjøpe KBKis fra Tor Sevaldsen. 

Tusen hjertelig takk til alle dere trofaste og engasjerte med hjerte i KBK som følger oss hjemmefra og ser kampen på skjermen. Støtten dere gir motiverer og varmer enormt godt! Vi håper snart å kunne se ennå flere av dere på stadion. 

Vi oppfordrer alle til å følge oss på sosiale medier før og under kampen. Som vanlig kjører morsomme konkurranser på Facebook. Alle som deltar er med i trekningen om fine premier fra KBK Stadionbutikk.

#LagetForLidenskap #KBK

Annonse fra Eliteserien: