Kampklart på Kristiansund Stadion

Vi har børstet bane, vasket seter, fylt opp i kiosker og barer. Gutta har trent som helter gjennom hele vinteren og nå er alt endelig klart. Stadion skinner om kapp med sola og alt er klart for å ta imot publikum og Eliteserien 2021.

Onsdag 12. mai kl.18.00 ønsker vi velkommen til Kristiansund Stadion! I aller første hjemmekamp møter vi fjorårets suverene vinnere Bodø/ Glimt! Sondre Sørli og bodø-væringene skal få en tøff bortekamp i Kristiansund. På Kristiansund Stadion med støtte fra Uglan og resten av Nordmøre er det ingen som er så gode som oss. VI GLÆR OSS!

Fordeling av billetter

Grunnet koronarestriksjoner vil det i årets serieåpning være tillatt med 600 tilskuere. I førsteomgang er det kun sesongkortinnehavere som har muliget til å bli trekt ut til kamp. Alle som er trekt ut skal nå ha fått SMS med tilgang til billetter. Vi ber de som er trekt ut med billett om å følge angitte oppmøtetidspunkt og øvrig info for kampdag.

På stadion

Slatlem Corner åpner i Talgø Mathall fra kl.16 og vil også være åpen etter kampen. KBK Stadionbutikk åpner kl.13. og vil være åpen til etter kampslutt. 

Kioskene og Slatlem Corner er fylt opp med drikkevarer, KBK-burgere, mini pizzaer fra pizzabakern, supporterutsyr, og annet snacks. Kioskene åpner ca 1 time før avspark. 

Vi ønsker alle de heldige uttrekte hjertlig velkommen til årets første hjemmekamp! 

Fra Sofaen

Tusen hjertelig takk til alle dere trofaste og engasjerte med hjerte i KBK som følger oss hjemmefra og ser kampen på skjermen. Støtten dere gir motiverer og varmer enormt godt! Vi gleder oss til en ny sesong og håper stadig flere får mulighet til å se kampen på stadion. 

Vi oppfordrer alle til å følge oss på Facebook før og under kampen. Som vanlig kjører morsomme konkurranser hvor alle som deltar er med i trekningen om fine premier fra KBK Stadionbutikk.

#KBK #lagetforlidenskap 

 

Annonse fra Eliteserien: