Kartum klar for KBK

Vi er enige med Sander Kartum og Stjørdals Blink om overgang og kontrakt gjeldende for tre år.

Sander har vært en knallgod spiller for Stjørdals Blink i deres første sesong i OBOS ligaen. NTBs spillerbørs kåret han til årets spiller i OBOS i 2020. Midtbanespilleren har scoret 6 mål og har 8 assist i 2020 sesongen. KBK har fulgt Sander lenge og vi er glade for at han ønsker å fortsette karrieren i Kristiansund Ballklubb.  

- Vi får en duellsterk midtbanespiller med et strålende venstrebein. I sin første sesong i OBOS bidro han med et tosifret antall målpoeng. Sander vil passe godt inn i vår spillestil. Hans kreativitet og evne til å finne medspillere vil gjøre oss enda mer uforutsigbar i angrepsspillet, sier sportslig leder Terje Wiik

- KBK virker som en veldig bra klubb der jeg kan fortsette å utvikle meg som spiller. Jeg håper og tror jeg kan komme inn å bidra. Det er en klubb som tar stadig nye steg, og dette har jeg lyst til å være en del av. Jeg har også fått med meg at Kristiansund er en ordentlig fotballby, og jeg gleder meg til å spille foran et fullsatt stadion når det blir tillatt, sier Sander Kartum.

KBK takker Stjørdals Blink for en god prosess og som gjør at spilleren nå er klar for Kristiansund Ballklubb. Vi ønsker Sander velkommen til Kristiansund.

Annonse fra Eliteserien: