KBK ruster seg stadig sterkere

Kristiansund Ballklubb henter Haris Cirak (23) fra Nest Sotra

I dag kan Kristiansund Ballklubb presentere nok en ny spiller som er klar for spill med ugla på brystet. 

23 år gamle Haris Cirak kommer til oss fra Nest Sotra. Flere klubber har vært ute etter signaturen til midtbanespilleren, men han valgte til slutt å signere for KBK. 

Kontrakten har en lengde på ett år, med mulighet for forlengelse. 

Cirak har tidligere spilt for svenske AFC Eskilstuna, Elverum og til slutt for Nest Sotra de siste par sesongene. 

Sportslig leder i KBK, Kenneth André Leren forteller til kristiansundbk.no at klubben har hatt Haris i kikkerten over lengre tid - faktisk helt siden han spilte i Elverum:

«Haris er en spiller vi har sett på siden han spilte i Elverum. Han har gjort to gode sesonger i OBOS-ligaen, og var toneangivende da Nest Sotra tok seg til kvalik i årets sesong. Han er en spiller med bra pasningsfot, overblikk, bra steg og god fysikk. Han er ingen utpreget målscorer, men er ofte den som er tredje sist på ballen før mål, ved at han setter opp angrepene. 

 Vi har tro på at Haris vil utfylle de spillerne vi allerede har i midtbaneleddet på en utmerket måte. Han kan spille dypt på midten som en av tre midtbanespillere, som en av to sentrale midtbanespillere eller i en indreløper-rolle. Han er ung og fremdeles i utvikling, og vi håper han vil fortsette den fine utviklingen sammen med KBK i Eliteserien.»

Haris selv sier han ser frem til å vise seg frem, og kjempe om en plass på laget:

«Kristiansund er et imponerende lag. Jeg har sett mange av kampene deres, og gleder meg veldig til å vise meg frem. Kristiansund stadion er også en veldig kul stadion, og jeg har hørt rykter om at atmosfæren her er vanvittig bra. Jeg gleder meg til å komme i gang, og kjempe om en plass på laget!»

Vi ønsker Haris Cirak hjertelig velkommen til Kristiansund og Nordmøre! 

#KBK #LagetForLidenskap

td6318f6
Haris Cirak i aksjon mot Aalesund for Nest Sotra
Annonse fra Eliteserien: