KBK - S08 på Kristiansund Stadion

Vi er klare for å ta i mot Sarpsborg 08 søndag 24/10 kl.17.00 på Norges fineste stadion! Vi håper mange tar turen og heier frem laget for lidenskap fra tribunen.

Vi ligger helt fantastisk til på en solid 3.plass på tabellen og har alle muligheter til å gjøre historiens beste KBK-sesong.

Vi håper på og trenger støtten fra alle dere som har ett mørke blått hjerte! Møt opp på Kristiansund Stadion vær den 12.mann og gi laget energi og vilje til å vinne så mange kamper som mulig. DET ER VI SOM ER LAGET FOR LIDENSKAP. 

Ta del i den magiske atmosfæren, store engasjementet og herlige lidenskapen som er KBK. Så finn fram sesongekortet, kjøp deg billetter og KBK-effekter og kom på kamp! 

NB: Du får nå ståplasser til kun 100 kr! Kjøper du balkongflagg i Stadionbutikken for 399,- får du 2 ståplasser til kampen. Tilbudet gjelder hele uka 13-16.00 i Stadionbutikken. 

FANZONE ER TILBAKE!

Vi gleder oss over at Norge er åpent igjen og inviterer alle barn og unge til FanZone utenfor garderobebygget fra kl. 15.00. Vær med og ta i mot spillertroppen når de ankommer stadion gjennom FanZone.

Her blir det masse aktivitet og morro. Kom å prøv NEAS fotballdart og spill kamp i ballbingen. 

Det vil bli delt ut gratisbilletter til Atlanterhavsbadet (alle under 16 år får billett). 

Ugla kommer for å hilse og heie på barna. 

A-lags spillere kommer innom for å si hei.  

PÅ STADION 

Slatlem Corner, Talgø Mathall, KBK Stadionbutikk og FanZone åpner 15.00. Tribunene åpner 16.00 

Kos deg med KBK-is, KBK-burger, pizza og drikke!

Velkommen på kamp

 

#lagetforlidenskap #KBK 

 

 

Annonse fra Eliteserien: