KBK taper 0-2 mot Lyn i Marbella

KBK får seg en i fleisen etter 4 strake seiere. Lyn vinner 0-2 og stikker av med seieren i dagens treningskamp.

Dette var andre treningskamp under oppholdet i Marbella. Amund Skiri valgte å skifte fire i førsteelleveren fra sist kamp mot Trømsø. Backene byttes av, Williamsen tar høyreback, Ulvestad kommer inn i midtforsvaret og Aasbak starter på venstre. I tillegg bytter vi keeper, Mbaye starter i mål og Isaksen starter for Alte på midten.

KBK startet med følgende lag: Mbaye, Williamsen, Olsen, Ulvestad, Aasbak, Isaksen, Jarl, Bruseth, Sivertsen, Mikaelsson, Guèye.

Med på benken er: Lansing, Alte, Daddys`Boy, Rakneberg, George, Alemseged, Hoel, Bakeng-Rogne, Aalberg og Brevik.

Lyn tar føringen i første omgang

De første ti minuttene ser KBK påskrudde ut men så er det Lyn som tar over initiativet i kampen. De sender et skudd mot mål som Mbaye redder til corner. Påfølgende corner blir farlig men vi er heldige i denne gangen.

Det er vi ikke på neste corner. Den er også godt slått og Lyns kaptein, er sterk i feltet og header inn til 0-1 etter 12 minutter.

KBK kommer til noen innleggs muligheter og noen skuddforsøk men det blir bare nesten for KBK gutta og Hilmir Mikaelsson på topp.

KBK sliter med å spille seg ut gjennom store deler av omgangen. Det slås en del feilpassninger, det flyter ikke spesielt bra og ser litt ruskete ut. Lyn derimot er intens i presset, farlige på overgangene og gode på dødballer.

KBK brenner straffe, Lyn setter straffe.

Mikkel Rakneberg kommer inn Christoffer Aasbak, Ruben Alte inn for Heine Gikling Bruseth og Håkon Haugen inn for Pape Gueye.

Rett etter hvilen får KBK staffe. Hilmir Mikaelsson er på vei fremover i 16 meteren, blir tatt og det blåses. Han tar straffen selv. Straffen reddes av keeper til hjørnespark. Påfølgende corner blir farlig men litt for svakt skudd og lett for keeper å plukke.

KBK har tatt tak og løftet seg litt i starten av andre halvdel. Men det er Lyn som får den største muligheten. Fra 4 meter ved bakerste stolpe skytes det men Mbaye redder, skuddet dyttes over tverrliggeren på mesterlig vis.

Hands og straffe til Lyn etter 60 minutter. Ballen som legges inn går rett i hånda på Max Williamsen innen for 16 meter. Straffen, den er iskald og settes i nettet til motsatt side for keeper. 0-2 til Lyn.

Først byttes Franklin Daddys Boy inn for Oskar Sivertsen. Wilfred George og Isak Aalberg kommer inn etter knappe 70 minutter. Awet Ermias Alemseged og Bendik Brevik kommer også inn. Til slutt får også Andreas Bakeng-Rogne prøve seg på gresset.

Andre omgangen er preget av mye bytter, det åpner seg litt mer rom for begge lag men relasjonene er ikke riktig like gode.

Det blir dessverre tap og stillingen ender 0-2 til Lyn.