KBK tapte 3-1 på hjemmebane

KBK har vært meget gode og vanskelige å slå på hjemmebane denne sesongen men i dag var Sarpsborg 08 bedre enn oss og vi taper kampen 1-3. Vi kommer raskt og sterkt tilbake.

Høsten har kommet til Kristiansund og det er både grått og vått, men på Kristiansund Stadion er det stemning uansett vær.

Både små og store koste seg i FanZone, i Talgø Mathall eller på Slatlem Corner før kampen.

Første omgang

Sarpsborg starter kampen best og er farlige frempå i starten av omgangen. KBK ser heller ut til å være litt seige på starten.

Etter kun 6 minutter får S08 også ballen i nettet og det en kjempe start for de tilreisende. 0-1 i fleisen etter kun minutter spilt på Kristiansund Stadion.

En noe uvanlig svak åpning av hjemmelaget som kan bedre og ikke virker helt påskrudd.

Etter 11 min får Moses Mawa nesten trykt inn ballen, men muligheten blir blokkert foran mål.

KBK kommer gradvis mer inn i kampen. Etter 20 min får Agon Mucolli  prøve seg. Forsøker en lobbvariant fra sin venstre side men den blir for løs.

At KBK presser høy og har mer ball åpner naturlig nok mye rom for Sarpsborg 08. De kommer på en farlig contring etter 22 min men den blokkeres først av Coly og så plukker McDermott  den enkelt ned.

KBK får corner etter 29 min kan bli farlig men ingen er der når ballen blir lagt tilbake i feltet.

KBK ligner mer på seg selv utover i omgangen men ennå har de mye å gå på.

Andre omgang

KBK tar grep i pausen. Legger om litt, Sander Kartum går ut, Liridon Kalludra kommer inn.

KBK har mye ball i starten av omgangen men mangler litt på presisjonen, så de helt store farlighetene uteblir.

Michelsen tar flere grep etter kun 57 min. Bendik Bye, Jesper Isaksen, Erlend Sivertsen kommer inn. Moses Mawa, Amin Askar og Amidou Diop går ut.

Dette fyrer opp stemningen på stadion og gutta på banen også. 3 min etter byttet kommer KBK på et strålende angrep. Jesper Isaksen får ballen i feltet. Han klinker til, og ballen synger i metallet.

63 min: KBK mister ballen i farlig posisjon og gir vekk en overgang. Det utnytter S08 og øker til 0-2.

Etter en periode det KBK har mye ball og trykker på er det S08 som får de største mulighetene men den neste går heldigvis utenfor stengene.

Gjertsen blir dyttet ned men får ikke frispark. Så Sarpsborg kjører på i overgangen og går opp til 0-3. Lindseth igjen.

80 min Oskar Sira Sivertsen inn for Torgil Gjertsen.

Endelig og i det 90 min får KBK ballen i nettet. Snorre Strand Nilsen setter returen i mål etter at Bendik Bye først har skutt i stolpen. Men målet det kommer nok litt for sent. Kampen ender 1-3.

Både kampen og været i dag var noe grått og kjipt. Vi er heldigvis vant med ruskevær og motvind på Nordmøre og vi kommer alltid sterkere tilbake. Vi gleder oss til neste gang vi ser sola eller neste gang gutta får sjansen til å vise at de kan mye bedre.

Sannsynligheten er nok størst for at gutta kommer før sola. Det kamp allerede på onsdag 27. oktober borte mot Mjøndalen.