KBK vant 3-1 mot Strindheim i 2. runde i cupen.

KBK havner tidlig under i cupkampen mot Strindheim, men viser moral og styrke når vi snur kampen til 1-3 og vinner relativt komfortabelt til slutt.

Ukas første kamp i Trondheim: Strindheim - KBK i 2. runde i cupen. I dag var det Strindheim TF som skulle få bryne seg mot Nordmørs-gutta, lørdag venter RBK på Lerkendal i Eliteserien.

Dagens start 11er: McDermott, Aasbak, Williamsen, Alm, Strand Nilsen, Diop, Agbo, Kalludra, Mucolli, Willumsson, Kartum.

Første omgang:

KBK er litt treige ut av startblokkene. Tempoet er noe for lavt og Strindheim er farlig frempå ved flere anledninger i første omgang.

Etter 22 minutter scorer også Strindheim mål. En godt slått corner heades i nota. 1-0.

KBK reduserer etter 27 minutter. Agon Mucolli på vei frem og inn i banen.  Han får ballen i beina like utenfor 16 meteren drar seg litt mot høyre før han skyter ballen kaldt nede i motsatt hjørne. 1-1.

Lagene går til pause på 1-1. KBK har i perioder god kontroll på kampen, men tempoet kan med fordel skrus opp noen hakk.

Andre omgang:

Sjølstad og Askar byttes inn i pausen, for Aasbak og Diop som går ut.

Kartum gjør jobben og tar med seg ballen forbi flere Strindheim-spillere og helt ned til dødlinja før han legger presist inn til Willumsson. Binni putter enkelt fra closehold. KBK i ledelsen 1-2 etter ca. 50 min.

Bye og Jarl kommer inn for Willumsson og Agbo.

Mucolli drar seg i kjent stil inn i banen, avslutter men her er keeper med på de notene.  På returen er Askar iskald og knaller ballen i nettet. 1-3 i det 77 minutt.

Jesper kommer inn for Max. Jarl går ned i midtforsvaret.

KBK ser ut til å ha relativt grei kontroll på kampen. På slutten kunne vi fint satt flere av sjansene og utnyttet overgangene ennå bedre men alt i alt så tar vi en komfortabel seier mot Strindheim TF.

Vi takker Strindheim TF for kampen og et fint cup-arrangement.

PS: Det var ikke bare A-laget til KBK som kunne juble for seier i Trøndelag onsdag. I nasjonal G19-serie vant Kristiansund 1-0 mot Rosenborg etter en straffescoring av Awet Alemseged.