KBKs vareauksjon er i gang!

Nå kan du sikre deg gode kjøp fra lokale bedrifter i KBKs vareauksjon.

VAREAUKSJONEN 2024:Klikk her for å gå direkte til alle varene!

KBKs vareauksjon åpnet mandag 1. juli og går fram til søndag 7. juli kl. 22.00.

Her er det rundt 40 varer som er donert av lokale bedrifter som kan kjøpes til langt under vanlig utsalgspris. Det er dermed muligheter for å gjøre noen skikkelige kupp!

Den som har det høyeste budet når auksjonen avsluttes, får kjøpe varen. Vareauksjonen er ferdig søndag kl. 22.00, men hvis det blir gitt nytt bud rett før deadline, utsettes fristen med ytterligere 5 minutter for hvert bud. Det er altså mulig at det blir en budkrig om enkelte varer utover søndagskvelden ...

VAREAUKSJONEN 2024: Klikk her for å gå direkte til alle varene!

OBS: Du må være innlogget for å kunne gi bud. Gå inn på selve vareauksjonen og klikk på «logg inn»-knappen, der du enten kan logge deg inn med din Facebook-bruker eller med epost på «Min side». Deretter gir du bud på varen/varene.

I årets vareauksjon finner du blant annet verktøy, grill, solbriller, sportsutstyr, teleskop, teppe, kjøkkenutstyr og en rekke gavekort. 

Budvinnerne får faktura eller Vipps-krav fra KBK etter auksjonen. Budvinner viser til betalt faktura/vipps og henter sin vare direkte hos bedriften som har donert varen (noen varer hentes hos KBK).

Har du spørsmål, kontakt oss på epost [email protected]

Annonse fra Eliteserien: