jubelsnorre2

Knallstart på sesongkortsalget

Ett døgn etter at det ble åpnet for fornyelse av sesongkort, har nærmere 1000 personer sikret seg plass for 2024!

Fredag formiddag viser tallene på solgte sesongkort at privatpersoner og bedrifter har vært raskt ute med å sikre seg plass for 2024-sesongen.

Etter ett døgn er det solgt 960 sesongkort.

– Det er kjempebra! Vi har hatt trofaste og standhaftige supportere hele veien, og det er viktig at vi fortsatt drar i samme retning. Vi skal ha mange store opplevelser på Nordmøre stadion også neste sesong, sier Kjetil Thorsen, daglig leder i Kristiansund Ballklubb.

Alle får e-post

Gjenkjøpsperioden ble åpnet torsdag kl. 10. Alle som har sesongkort i 2023, har nå muligheten til å fornye dette for neste år. Da beholder man setet sitt på stadion, og attpåtil er det en rabatt hvis man er rask: Innen utgangen av november får man sesongkort 300 kroner billigere enn om man venter til senere med å fornye.

Gjenkjøpsperioden varer fram til og med 20. desember. Da frigis seter som ikke er fornyet til åpent salg. Nysalg av sesongkort for 2024 starter i januar.

Er du sesongkortinnehaver, skal du ha fått en e-post fra TicketCo på torsdag om fornyelse av sesongkort. Om du ikke har fått e-posten (sjekk søppelpost), så gi oss beskjed på [email protected].

Kvalikkamp

Fortsatt vet vi ikke om vi spiller i OBOS-ligaen eller i Eliteserien neste år. Neste KBK-kamp er i kvaliken onsdag 29. november. Den spilles på Nordmøre stadion, og KBK møter vinneren av Start–Bryne.

Du kan kjøpe billetter til kvalikkampen her (husk at alle med sesongkort i 2023 kommer inn gratis på sin faste plass).

fornyelse kopi.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: