sander lille-løvø

Lille-Løvø Klar for Arendal

Sander Lille-Løvø (21) blir Arendal spiller. Klubbene er enig om en overgang for spilleren som signerte for KBK sommeren 2017.

- Kristiansund Ballklubb ønsker å takke Sander Lille-Løvø for disse årene i KBK. I de klubbene han har vært på utlån i har han har vært en god ambassadør for KBK, sier sportslig leder Terje Wiik.

Sander kom til KBK fra Clausenengen sommeren 2018 og spilte i 3.divisjon for KBK2 som 18-åring. I sin første fulle sesong ble han årets akademispiller og toppskårer for KBK2. I 2019 signerte han sin første proffkontrakt hos oss i KBK

Sesongene 2020 og 2021 var Sander utlånt til henholdsvis Levanger og Brattvåg i Post-Nord ligaen, to år hvor han leverte meget sterkt i 2.divisjon og utviklet seg videre som spiller.

I Arendal får han tidligere KBK spiller Roger Risholt som trener.

- Sander er en offensiv spiller som kan bekle flere posisjoner. Han har scoringsteft og gode instinkter for å skape og utnytte rom på siste tredjedel. som x-faktor kan han produsere jevnlig på dødballer. Hans avslutningsferdigheter med begge bein og på hodet vil være verdifulle for et hvert lag og det blir spennende å følge reisen hans videre, forteller utviklingsleder Leo Totev. 

- Arendal får en hyggelig gutt og en ambisiøs spiller som vet hvor målet står, legger Terje Wiik til. 

Sander IMG_8566.jpg
Bilde fra da Sander tegnet proffkontrakt med KBK i 2019

- Det er spennende og kjekt å få denne muligheten. Jeg har et veldig bra inntrykk av Arendal som klubb. Klubben har ambisjoner og jeg tror det blir en fin arena for meg å utvikle meg videre på, sier Sander Lille-Løvø. 

- Målet er en dag å bli så god at jeg blir selvskreven på KBK. Jeg er Kristiansunder og drømmer jo om å spille i mørkeblått foran ett fullsatt Kristiansund Stadion, fortsetter Lille-Løvø. 

Sander hilser til Uglan og legger til med en liten latter, at det bare er å begynne å gjøre klar en sang for han kommer tilbake en dag. 

Vi ønsker Sander lykke til videre i karrieren og håper han en gang i fremtiden blir å se på Kristiansund stadion i den mørkeblå drakten.

 

#lagetforlidenskap #KBK 

Annonse fra Eliteserien: