Lokale talenter signerer proffkontrakt

2 lokale talenter tar steget opp på A-laget og signerte i dag proffkontrakt med Kristiansund BK. Vi gratulerer Heine Gikling Bruseth og Marius Weidel!

Å tilby Heine (17 år) og Marius (16 år) proffkontrakter på 3 år er en anerkjennelse av den jobben spillerne har gjort og en ramme for videre utvikling de neste årene, sier Terje Wiik. 

- Marius er en offensiv spiller med stor fotballforståelse og robust fysikk. Han har taklet mange utfordringer på veien og har kommet styrket fra det. Trolig har vi ikke sett en mer naturlig målskårer på Nordmøre siden Solskjærs dager. Han har nylig debutert både i nasjonal G18 og på rekruttlaget og taklet nivået svært godt sin unge alder til tross, sier Leo Totev utviklingsleder. 

Det er med stolthet og stor glede at vi har sikret oss underskriften hans og ser frem til å jobbe videre med å utvikle x-faktoren i spillet hans, fortsetter Leo Totev. 

KBK og NEAS Akademiet ønsker å gratulere Marius, familien og moderklubb Frei fotballklubb med den store dagen! 

- Heine er en tekniker fra Gjemnes som tidlig utmerket seg og har alltid tilhørt aldersgruppa over sin egen. Han har vært del av en sterk gruppe spillere som har deltatt og vunnet flere nasjonale turneringer samt Dana Cup for G15. Han har vært målbevisst og viljesterk, alltid trent ekstra og hatt den indre gløden for å bli bedre hver dag. Til tross for at han ikke er den største på banen så har han råskap og mentalitet til en karriere i toppfotballen. Det siste halvåret i treningsgruppa på A-laget har vist at han stadig tar nye steg, forteller utviklings leder Leo Totev. 

KBK og NEAS Akademiet ønsker å gratulere Heine, familien og Clausenengen FK med den store dagen! 

Sportslig leder Terje Wiik forteller at det jobbes godt i vår utviklingsavdeling og i våre samarbeidsklubber. Gode resultater i nasjonale serier og enkeltspillere som stadig er i landslagsdiskusjon er bevis på dette.

 

 

Annonse fra Eliteserien: