Lørdagskamp og feststemning

Med 12 herlige poeng, 4 fantastiske seiere på rad og en fortjent tredje plass på tabellen er det deilig å ha noen rolige dager på Nordmøre i landslagspausen. Men det er ikke lenge til det igjen er duket for fest. Lørdag 12.juni kl. 15.00 er det KBK-Odd på Kristiansund Stadion.

Vi gleder oss enormt til lørdagskamp og håper på ellevill stemning på stadion! Og selv om vi gjerne skulle hatt hele Nordmøre på besøk er det fortsatt strenge corona-restriksjoner som gjelder, kun 600 heldige sesongkortinnehavere vil bli trekt ut med billett til kampen og alle må bruke munnbind på stadion området! 

VIKTIG INFO TIL FANTASTISKE SESONGINNEHAVERE

Før hver hjemmekamp mottar dere en mail fra oss. Der dere svarer på et kort skjema om dere ønsker å være med i trekningen til neste hjemmekamp. 

Allerede nå (1.juni) er påmelding til KBK-ODD sendt ut. 

Har dere ikke mottatt påmeldingsmailen kan dere bruke denne linken. Dette gjelder altså kun dere med sesongkort og før fredag 4.juni kl. 09.00. 

Påmelding i trekningen her

 

Vi ber dere også ha tålmodighet, dere er mange og engasjerte noe som er helt fantastisk, men det kan ta noen runder før det er deres tur til å komme på kamp.  

#lagetforlidenskap #KBK 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: