Magisk seier på Fort Kristiansund!!

På overtid sikrer vi tre nydelig poeng og en deilig 3-2 seier over Vålerenga! 3653 tilskuere ble vitner til et lite eventyr og en magisk fotballkamp på Kristiansund Stadion.


Første omgang

Lagoppstillingen: Mbaye, Strand Nilsen, Ulvestad, Jarl, Max, Gjertsen, Diop, Kartum, Kalludra, Willumsson og Faris. 

Vi starter omgangen med å slippe inn et tidlig baklengsmål. Det står 0-1 etter kun 3 minutter. 

Like etter er lagene like langt! Kartum svinger inn en corner og Willumsson er knallsterk i duellen. Header inn 1-1 og det er ellevill jubel på Kristiansund Stadion! For en start på matchen.

KBK leverer en god omgang! Det er vi som vinner dueller, kriger, spiller ball og vinner dødballer. VIF er farlige frempå ved noen få anledninger men ellers er det KBKshow i første omgang og vi som har de største mulighetene. La oss fortsette sånn i 2.omgang! 

Andre omgang

Vi tar først ledelsen 2-1. En nydelig kontring ledet av Sander Kartum. Han tar med seg ballen frem i banen før han skrur et lavt innlegg på innsiden av et ryggende forsvar. På bakerste kommer Pemi skliende, og setter ballen inn i mål!

Så blir vi litt passive etter ledelsen og slipper Vålerenga inn i kampen. De pirker inn ett langskudd og vi er like langt igjen. Det står 2-2 etter 73 minutter. 

KBK bytter ut Torgil Gjertsen og Max Williamsen når Pawel Chrupalla og Henrik Gjesdal kommer inn i det 78. minuttet. Like etter byttes Brynjólfur Willumsson ut og Bendik Bye kommer inn. Ute i overtiden går Liridon Kalludra av og Amin Askar kommer inn.

Vi kriger på og gjør en meget solid fotballkamp. Vi er farlige og gode, men det er nervepirrende å følge med sluttminuttene. Og det er inne i overtiden at det magiske skjer!

KBK får en corner helt på slutten av nerve-dramaet. Corneren slås inn, Jarl plukker den opp på lengste, får slått inn, og Diop kriger inn 3-2! 

JUBELEN ER ENDELØS PÅ FORT KRISTIANSUND! FOR EN MAGISK AVSLUTNING PÅ KAMPEN. 

3653 heldige, fantastiske og deilige supportere ble vitner til magi i kveld. Ikke gå glipp av sjansen til mer av mirakelet når RBK kommer på besøk den 2.oktober på FORT KRISTIANSUND! 

 

#Lagetforlidenskap #KBK 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: