Målrikt på Kristiansund Stadion

8 mål, 4 til hvert av lagene, poengdeling og 1 poeng til både KBK og RBK. KBK som storspiller i første omgang og RBK som gjør det samme i andre.

Høydepunkter

Første omgang

Det er utsolgt på Kristiansund Stadion og en nydelig atmosfære. Det er stille og nydelig høstvær før kampen, men i det avsparket tas åpner himmelen seg og vi føler oss ennå mer hjemme på Kristiansund Stadion.

Det er et heltent KBK som starter kampen i hundre.

Etter 15 minutter må dessverre Pemi Faris byttes ut, men vi har Bendik Bye som er klar som et egg for å ta over stafettpinnen på topp.

Vi tar ledelsen! Willumsson kommer seg elegant forbi sin mann, og chipper ballen inn i boksen. Der dukker Sander Kartum opp, og stanger ballen mot mål! Hele stadion er i ekstase etter 34 minutter!

RBK svarer direkte! Og utligner til 1-1 kun 2 minutter etter at vi gikk i ledelsen.

Sander Kartum forserer forbi 3-4 mann, og fosser inn i boksen. I møte med Hansen legger han på tvers, og der er Bendik Bye på plass! Han presser inn 2-1 i duell med to RBK-spillere! Vi er igjen i ledelsen etter 30 minutter.

KBK øker! Willumsson kriger godt, og får på mystisk vis gitt ballen til Bye inne i feltet. Han avslutter, Hansen redder men  gir retur, og der er så klart vår høyreback Snorre Strand Nilsen og triller inn 3-1! Stadion går av skaftet og vi leder deilige 3-1 over RBK.

En fantastisk omgang av KBK! Vi styrer spillet putter 3 fantastiske mål og jobber steinhardt. KBK er akkurat som KBK skal være: 11 mann jobber ræva av seg og føles ut som 22 mann. RBK virker ikke som de skjønner noe av at de blir blåst ned og spylt vekk av både av spillet og været på Nordmøre.

Andre omgang

RBK har våknet til liv og det er et massivt press de setter opp. Vi klarer å holde unna en stund, men etter 63 minutter så reduserer RBK til 3-2. Ikke lenge etter er det 3-3 og så 3-4.

Meget irriterende å gå til pause med 2-målsledelse, men slippe RBK så tilbake i kampen at de både reduserer, utligner og går i ledelse.

Pawel Chrupalla kommer inn for Amin Askar etter 72 minutter. Etter 84 minutter byttes også David Agbo og Sigrud Kvile inn for Torgil Gjertsen og Max Williamsen.

Det legges til 5 minutter. Midt uti overtiden får KBK corner og utligner ved selvmål. 4-4!

Det blir poengdeling og uavgjort. Ingen av lagene er veldig fornøyde med det. Litt skuffet er vi nå, men viktig og deilig å få utlignet helt på tampen av kampen, det tar vi med oss.

Vi takker et fantastisk publikum for støtten og håper å se dere alle igjen resten av sesongen! Dette skal vi klare sammen!