Medlem i Kristiansund Ballklubb

Alle betalende medlemmer har stemmerett på klubbens årsmøte. Samtidig kan man benytte medlemskapet til å få rabatter i KBK Stadionbutikk gjennom året.

Tusen takk for at du er medlem i Kristiansund Ballklubb! Vi setter stor pris på ditt medlemskap og støtte til Laget for Lidenskap! 

I disse dager sender vi ut medlemskontingenten til alle medlemmer i Kristiansund Ballklubb. 

Som betalende medlem kan du stille til valg og velges inn til verv i klubben, og du får innkalling og har møte- og stemmerett på klubbens årsmøte (gjelder medlemmer over 18 år, gjelder ikke ansatte i lønnede stillinger i klubben). 

Er du medlem får du 20 prosent rabatt på alt fra KBK Stadionbutikk når du handler der. Det vil si at om du kjøper to drakter i året, så sparer du inn nesten hele kontingenten. 

Det aller viktigste er likevel støtten du viser til klubben ved å være medlem. Vi ønsker også flere nye medlemmer hjertelig velkommen! 

Er du ikke medlem kan du enkelt registrere deg her.

Har du allerede en Idrettens ID logger du inn med den. Har du ikke en Idrettens ID? Opprett ny bruker før du kommer videre til innmeldingsskjemaet.

Fyll ut rubrikkene og følg instruksjonene. Vi vil da få beskjed om at du har meldt deg inn. Du vil også finne ditt medlemskort på Min Idrett når kontingenten er betalt.

Pris for medlemskap for 2024 er kr 450,- 

Medlemskapet vil fornyes automatisk hvert år. Avmelding kan du gjøre selv på Min side.

Annonse fra Eliteserien: